Diabetomat już otrzymał 7 patentów i jest na ostatniej prostej, aby wreszcie uwolnić cukrzyków od horroru pobierania krwi z palców. Producent urządzenia firma Advanced Diagnostic Equipment wraz ze spółką giełdową New Tech Capital SA prowadzi testy kliniczne konieczne, aby urządzenie mogło trafić do pierwszych pacjentów.
Ponieważ pisali że czas trwania testów to rok wydaje się że niebawem pojawią się newsy na które czekamy!
Kto poważny otwiera stronę informacji o dostępności produktu a jeszcze 2 lata badań klinicznych i niewiadomo czy przejdzie badania .. każdemu wolno marzyć
Napewno działa już z trzy tygodnie. Czy dłużej to nie wiem ale napewno trzy tygodnie działa bo podałem swój numer telefonu do informacji o diabetomacie.
Stronie jest logo TVP wprost i Rzeczpospolitą to znaczy że media i władza zaczęli się tym interesować to bardzo dobry znak Może niedługo będzie info że pfr wchodzi do zarządu i będą robić badania kliniczne Myślę że takie info wystrzeli kurs
A co na mnie robi największe wrażenie to ilość przyznanych nagród i wyróżnień! Jest taka spółka jak Airway, która coś tam tworzy, planuje, ale finalnie kończy się na obietnicach i niespełnionych listach intencyjnych! Tutaj produkt jest, stworzony przez wybitnych specjalistów i naukowców oraz doceniony w wielu krajach i przez wybitne jednostki!
Jest wiele spółek z ujemną kapitalizacja, są spolki co nie mają przychodów, spolki medyczne typu mabion czy biomed dlugo nic nie produkowały a ich kurs rósł na obietnicach nawet do mld złotych. Tu jest już realny produkt tylko trzeba to odowiedznio nagłośnić zeby znalazły się fundusze. Jak to się uda to 100mln kapitalizacji będzie moment