Nie od dziś wiemy Zenek że jesteś tumanem. Wiesz co charakteryzuje firmy CDMO? Mogą podpisywać kontrakty z kim chcą. Oprócz tego Sanofi i AZ mają zarejestrowany nirsewimab (Beyfortus).
Dnia 2023-09-08 o godz. 12:36 ~MabZen napisał(a): > Nie od dziś wiemy Zenek że jesteś tumanem. Wiesz co charakteryzuje firmy CDMO? Mogą podpisywać kontrakty z kim chcą. Oprócz tego Sanofi i AZ mają zarejestrowany nirsewimab (Beyfortus). > > > > Pozdro - czytaj trochę więcej.
Za to ty jesteś mądry. Głupio mądry. Chciałeś błysnąć, a wyszedłeś na wioskowego głupka. Beyfortus nie jest szczepionką. Google translator wyprowadził cię w pole.
Dnia 2023-09-08 o godz. 15:34 ~mi napisał(a): > Zenek po trzygodzinnym namyśle rozwiązał dylemat czy ogórek to warzywo czy też owoc.
Po kolejnej godzinie stwierdziłem, że MabZen jest podwójnym głupkiem. Nirsevimab jest komercjalizowany w Europie od roku. Dwie fabryki AZety go produkują i do niczego Mabionek AZecie nie jest potrzebny.
Dnia 2023-09-08 o godz. 16:37 ~Jar napisał(a): > Zenek czy jak się tam zwiesz ,ile ci płacą za wpis czy masz już stałą pensję ,etat naganiacza, jak to z tobą jest przyznaj się!?
A nie zastanowiłeś się, ile płacą MabZenowi za wrzucanie takich absurdalnych wpisów o rozmowach w sprawie produkcji szczepionki p. RSV?
Ponawiam pytanie: czy po wtopie życia masz jeszcze na swoje nazwisko konto maklerskie? I czy oddałeś pieniądze ludziom których namówiłeś na akcje Mab po 120 pln ?
Dnia 2023-09-10 o godz. 18:36 ~MabZen napisał(a): > Pamiętasz jak przyszedłem tutaj przed ostatnim skokiem na 100 zł? Wracam zarabiać bejbe.
Skoku na 100 PLN nie pamiętają już nawet najstarsi górale, a co dopiero ciebie. Ale pisz swoje głupoty o szczepionce na RSV, to może zostaniesz zapamiętany.
Tutaj wszyscy marzą, aby przepowiednia Noble Seciuritates (czy jak im tam) o 22 PLN się spełniła.