• Polsat /// operacja wątroby Autor: ~AnalitykzMakro [89.64.50.*]
    W okularach trójwymiarowych. Pierwsza w Polsce
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~123 [91.215.35.*]
    już powinien być na + 30% kto tak zakleszczył kurs i tak mocno trzyma wystrzał już powinien być
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~jw [77.114.102.*]
    Spokojnie ruszy w swoim czasie
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~Maras [109.233.88.*]
    Wszystko w swoim czasie, zobaczycie,  nie chce mi się już odpisywać na wciąż te same posty naganiaczy na spadki,  bo obroty świadczą o tym że to jest specjalnie sprzedawane przed wybiciem,  żeby ktoś w dużej ilości kupił PKC najtaniej,  z obserwacji tego co się dzieje to jesteśmy bardzo blisko wybicia i to może być już we wrześniu, każdy ma rozum i sam decyduje, cierpliwości życzę a będziecie zadowoleni,  a jeśli nie dajecie rady to wywalcie Wszystko PKC, przynajmniej kurs zatrzyma się nisko i będzie czekał na wybicie,  ja mam 200 000 akcji i czekam, cały czas mam zysk bo kupiłem w dołku, nic już więcej nie będę pisał odezwę się na koniec września i przypomnę się że miałem rację
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~jag2011 [79.191.200.*]
    Brawo Medapp
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~drit [89.64.52.*]
    Wspaniale, że zabieg się udał - to sukces chirurgów, ale jaki w tym rewolucyjny wkład MedAppu?
    Badania obrazowe robi się od lat, żeby lekarze mogli wcześniej obejrzeć pacjenta i przygotować się do operacji,
    a jak widać w tym filmiku oglądanym na płaskim ekranie telewizora już taka wizualizacja jest całkiem dobra...

Pracownik MedAppu, który jak zwykle musiał asystować w zabiegu, bo lekarze sami obsługiwać gogli nie potrafią,
    raczej nie popisał się wypowiedziami w wywiadzie, bo mówił tylko o bardzo prostych ogólnikach.

Trudno technologię MedAppu w rzeczywistości nazwać polską,
    bo gogle HoloLens 2 to produkt Microsoftu z USA, a w MedAppie napisali tylko kod programu,
    który m.n. wczytuje dane badań obrazowych z plików DICOM i wyświetla je na tych goglach,
    w dodatku używając przy tym standardowych bibliotek programowych, które wcześniej stworzyli inni.

Gdyby produkt MedAppu był dobry i użyteczny, więc był wykorzystywany i dobrze się sprzedawał,
    bo by informowano ile egzemplarzy CarnaLife Holo w ilu szpitalach i ile razy dziennie jest używanych,
    a także ile szpitali jest zainteresowanych zakupem ilu kolejnych sztuk w najbliższym czasie...
    Ale jeśli te dane są kiepskie i ujawnienie sprawi, że klienci dowiedzą się jak jest ich mało i jak rzadko CLH działa,
    to mogliby w wyniku tego odstąpić lub zrezygnować z przedłużania umów i wybrać inne rozwiązania...

Jeśli każde pojedyncze zastosowanie CarnaLife Holo jest taką sensacją, że informuje o tym telewizja,
    to taka "dobra wiadomość" niestety jest w istocie złą wiadomością z komercyjnego punktu widzenia i zysków.

Reklama telewizyjna może być sposobem na wabienie klientów z pośród naiwnych laików,
    którzy w podejmowaniu decyzji kierują się wrażeniem i emocjami, a nie wiedzą ani rozumem;
    ale tutaj chodzi o produkt dla lekarzy, którzy muszą być inteligentni, rozumni i wykształceni,
    a w szpitalach są procedury zakupów sprzętu, które powinny zawierać porównanie ofert,
    więc efekt reklamy nie powinien mieć na nie żadnego wpływu...

Takie newsy to jak zwykle tylko wabik na małych inwestorów!
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~Grubo [87.205.225.*]
    youtube.com/@MedAppSA?si=IW9zZuSkhlfR6lT4
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~123 [91.237.77.*]
    może tak dla odmiany od górnych widełek dzisiaj zacząć , w ten piękny dzionek, musi być tu grubo bo technologia AI w medycynie będzie normą tak jak kiedyś internet smartfon dzisiaj dopiero widzimy ten potencjał MEDAPP będzie tego dowodem i szybko się przekonamy Życzę tego tu Wszystkim wytrwałym
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~Oooo [5.173.103.*]
    https://www.dziennikwschodni.pl/lublin/futurystyczna-operacja-lekarze-zalozyli-specjalne-gogle,n,1000329969.html
  • Re: Polsat /// operacja wątroby Autor: ~123 [91.237.77.*]
    to jest sukces systemu CarnaLifeHOLO i co ? dlaczego prezes nie odniósł się w infie ze spółki na co czekają taki sukces MEDAPP i cisz genialne osiągnięcia w medycynie która ratuje życie i kurs na dnie ? ktoś coś mocno ściemnia oj będzie grubo
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~drit [89.64.54.*]
    Pojedyncze użycie produktu obecnego na rynku od kilku lat TO ŻADEN SUKCES.
    MedApp powinien od dawna informować o SETKACH lub TYSIĄCACH sprzedaży i wielu zastosowaniach dziennie,
    a jeśli JEDNA OPERACJA wciąż jest taką sensacją, to świadczy to mocno na NIEKORZYŚĆ SPÓŁKI!

MedApp to nie operujący lekarze, więc 1 zabieg to nie jest ich osiągnięcie,
    MedApp zajmuje się sprzedażą narzędzia, więc liczy się jak ono się sprzedaje i jak dużo się go używa!
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~gonzo [51.75.171.*]
    ta spółka to wałek i nic tego nie zmieni nawet te artykuliki , zresztą wystarczy zerknąć na wolumen, naiwnych brak ! ja pytam kiedy prezes pójdzie w ślady krzysia?
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~MED [87.205.225.*]
    Ciekawy punkt widzenia! A tak z czystej ciekawości po co chcecie kupić spółkę w którą nie wierzycie i za ile?
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~drit [89.64.54.*]
    A czemu zakładasz bezpodstawnie, że niby np. ja chciałbym kupować akcje MedAppu?
    Chodzi raczej o to, żeby osoby z gangu Zalewskich i Mędrala skupowali by hamować spadki
    i w ten sposób choć trochę zmniejszali straty małych inwestorów, którzy dali się naciągnąć wcześniej.
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~Akcjonariusz [5.173.111.*]
    Masz rację naiwnych... nie ma.
    Ale kilku hipokrytów to by się znalazło
  • Re: Polsat /// operacja wątroby - to niby ma być osiągnięcie MedAppu? Autor: ~jasny [88.156.141.*]
    oby było więcej takich zabiegów i materiałów w TV
[x]
MEDAPP 3,23% 0,09 2026-01-02 16:37:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.