pisalem,ze mozna akumulowac...obroty nie za duze,ale bedzie coraz lepiej. Do 3.50 moga podjechac z tym skupem,a pozniej dopiero ciekawostki zaczna pisac itp..zobaczymy
Do 3,50 to na razie nie,ale dwojka do konca miesiaca jak najbardziej realna!Czekac i kumulowac,bedzie dobrze,rynek wykupiony,wiec musi wyskoczyc!Kilkadziesiat procent na raz jest calkiem prawdopodobne.
Wyraźnie widać, że spadki są jałowe a wzrosty na obrotach.
Jak dla mnie to ewidentnie o czymś świadczy i chyba wiemy o czym.
Kwestia cierpliwości - jeszcze chwila i zacznie działać "niewidzialna ręka rynku" :-)
Wprawdzie PROCAD nie ma dobrych naganiaczy i niską płynność, jednak informacja o zawarciu Umowy (rozpoczęciu skupu) będzie świadczyć o rychłym wzroście płynności a tym samym wzroście zaufania potencjalnych spekulantów.
Granica na poziomie 3,5zł będzie miłą perspektywą, choć mam nadzieję że na tym się nie skończy.
Czekam tylko na jakąś kaske żeby jeszcze w to wpakować a tu mi wszystko za szybko poszło... może by tak zwolnić Panowie?
Hehehe! czapajewo - jak to mówią "Uderz w stół..."
Wcale nie miałem na myśli Ciebie.
Chodzi mi o image w mediach finansowych, już nie mówiąc o analach - PROCAD nie ma dobrej prasy. A dokładniej żadnej prasy. To wydląda tak jakby nie chcieli się promować (w tych kręgach oczywiście, bo jeśli chodzi o swoją branże to robią co się da).
Inaczej to wygląda niż w przypadku (moim zdaniem) mniej wartościowych spółek ale takich które się ostro promują, w szczególności jeśli są pod skrzydłami rozpoznawanego inwestora.
i dalej na polnoc,a obroty nawet niezle...ps,kto posluchal,to nie powinien zalowac...a nasza madra Karolina,nie chce sie przyznac do podkupywania naszej spoleczki.... malo ma jeszcze ??
Nie wiem co za Karolina ale Zarząd Rada Nadzorcza no i mam nadzieje ze ludzie z Desart też coś kupują co po monitach pojawiających się od czasu do czasu widać.
Dzisiaj ze stratą co nie zmienia faktu, że średni kurs ważony był 1,64.
Przy obrotach 140k jest wynikiem całkiem przyzwoitym.
Widać że ktoś stara się zaniżać na zamknięciu.
Jest to ktoś z dużą kasą i pewnością, że nawet jeśli sprzeda na zamkniętu kilka pakietów 5% niżej średniej ceny kupna to gra jest warta świeczki.