lekki opór, przełamanie jego zrobi u nas górne widly, zastanawia mnie co przyniesie nam popołudnie, pozdrawiam moich klientó, poubieranych w cenach 2,27-2,30:)
mam nadzieje ze sie nie mylisz i opor zostanie przelamany, narazie nie wyglada zeby poszlo na gorne widly!szczerze mowiac troche stracilem na mojej noworocznej przerwie i teraz czekam na korekte zeby dobrac akcji,ale boje sie ze moge nie trafic albo nerwy poszcza. pozdrawiam i czekam na 2,5 poki co
hmmm ja chyba potrzymam ale trzeba obserwowac sytuacje...pamietam jak niedawno widly przebilo na okolo 2,5 popyt wciaz byl sesja sie skonczyla a dnia nastepnego ciulacze dobili do 3 zl :) bo kazdy chcial sie ubrac...nie musi byc tak samo ale moze.
w zasadzie dla dużych kazda cena poniżej 1 euro to promocja, w dłuższym horyzoncie czasowym, przy takich fundamentach
dlatego zachwianie cena realizacją jedneg zlecenia 500k pkc w asutrii nie stanowi
śmieszą mnie leszcze co zadawalają się niewielkim zyskiem, zamiast mieć stopy, zaś kiedy spada niejednokrotnie wisza na papierze kilka miesięcy i notuja -70%, ludzie dajcie kasę do banku, albo dla funduszy i nie szarpcie sobie nerwów.
dla pseudo DT: zostawcie papier i ustawcie stop los na 2,21 i zapewne zarobicie nie 20% a pewnie ok 60-70% w ciagu miesiąca, i nie panikujcie jak lekko wiaterkiem zawieje....
bankierku nie bież się za DT, bo ci kasę zabiorę......a już tym bardziej nie wypowiadaj się na ten temat, tak, tak, wiem w teorii jesteś nie zły, ale i nie doskonały.......po za tym przez twoje pisanie non stop, widać kiedy ci gul skacze......heheheeeee.......no i tylko nie wywal focha.....bo mnie tu zjedzą za to "twoje" leszczyki
.....heheee.....widziałem, że małolaty z parkietu piszą o twoich poczynaniach tutaj....czyli na dzień obecny masz już około 250k słuchaczy......oby tak dalej, i obyś nieco mniej narcyzmu wykazywał, to ja będę jeszcze obleśniej nadziany...heheheeee
jak wyżej 1 euro to promocja nie sądzę aby mozna było hustać się pomiedzy 2,50 a 4 zł,
Cena docelowa na Fibonaccim 11,11zł myslę ze jeszcze w tym roku.
Ps. Martinku, ja mam dziś co robic,.... poza tym 4/10 moje papiery mają ponad 5% wrosty, a na IEA mozesz nie wierzyć ale nie kupiłem ani nie sprzedałem 1 akcji,zapakowany na 1,85 byłem do końca, nie mam świezej kasy, resztki wydałem na 1,00 na IDM PDA.
tylko jak widzę jak młodzież panikuje zal mi ich, :),, a ty chesz im ostanie odzienie zeskubać... nie masz serca
bankier mam pytanie czemu takie grube ryby wywalają pakiety?, nie zauważylem by ktoś zwielkich kupił w ostatnim czasie pakiet 300T, nie wspominać o tych 5mln bo to było między sobą by zmniejszyć podatek.
kiedy fundusze będą wchodzić w to, bo jakby nie było 400mln akcji na 2giełdach to troszke za dużo do obrócenia dla takich płotek jak my
fundy mają umozenia, ludzie schodza , aby wejść w akcje , sam kilku osobom to doradziłem, złapią wiatr w zagle jak bedzie kilka dobrych sesji i pozyskają kase, poczekajmy też na przelewy z z ZUs do ofe
bo wielu grubym rybom z Zachodu [ktorym analizy robia 25latkowie bez zadnej realnej wiedzy] ciagle sie wydaje ze IIA jest lepsze niz IEA [no bo to Zachod Panie wiec musi byc bezpieczniej!]
kiedy widzisz duze pakiety latajace na IEA, zawsze zobacz sobie godzine - dwie do tylu lub do przodu na IIA
czasem jest duzy sell na iia a buy na iea, dzis odwrotnie
Żeby zarobić 60-70% należałoby poczekać do kursu na poziomie 4 zł i poubierać kolejnych inwestorów w gorącej wodzie kompanych. Potem nastąpi korekta w okolice 2,50zł itd itd. Oy tak było przez cał rok.