No mi weszło zlecenie sprzedaży części akcji po 4,83, teraz trochę odetchnąłem jakby co to wzrost wykorzystany w jakimś stopniu, nawet jeżeli przyjdzie cofnięcie:) Może jakieś kółka pokręcę, bo widzę że robią sobie przystanki po drodze.
No poprzednio byłem zbyt pewny wyroku i nic nie sprzedałem przed nim, dlatego dostałem nauczkę. Teraz zmniejszyłem oczekiwania i podzieliłem akcje na więcej części żeby po drodze sprzedawać a część zostawiłem na jakieś wzrosty powyżej poprzedniego szczytu.
Po 2 mc konsolidacji w dolku i z 100 mln na koncie szybko będzie 8 zł przy takim wybiciu gdy WIG20 spada ponad 2 proc. Coś grubego się szykuje a wy oddajecie?
Przecież zarobione, więc o co ci chodzi? Coś tam sobie podejrzewamy że jest na rzeczy, a jak jest w rzeczywistości nie wiadomo.
Ja już na giełdzie widziałem dziesiątki fałszywych wybić pod info które na pewno będzie bo przecież rośnie. Nauczyłem się, żeby częściowo się realizować, bo to info pojawia się raz na dziesięć przypadków a zazwyczaj to niestety kończy się spekulacyjnym wybiciem.
Oczywiście liczę, że tutaj będzie jednak z czego się cieszyć, dlatego trzymam kciuki. No ale na wszelki wypadek część wolę mieć zrealizowaną.
Powinieneś się raczej zastanawiać co mieli w głowach ci co brali po 6-8 zł i sprzedawali po 4-5 zł. To dopiero jest ciekawa strategia przy takim odszkodowaniu.