Nie wiem dlaczego zwracasz się do mnie w ironiczny sposób i prowokujesz jałowe dyskusje. Tak się składa ze wiem co i kiedy mam robić i tak się składa ze decyduje o tym sam. Wole sprzedać po jednym groszu który przepowiadasz żeby mieć lepsze pole do optymalizacji podatku także nie martw się. I ty i ja wiemy po co tu jesteś wiec daruj sobie jakieś słabe prowokacje. Oboje wiemy dokąd ta spółka zmierza wiec rób co uważasz za słuszne.
"Jałowa dyskusja"??? Przecież na tym forum są wyłącznie tego typu głupkowate i kretyńskie wypowiedzi nie mające nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. 99% to są wieloniki i kółkowicze, którzy piszą totalne farmazony mające na celu wyłącznie oszukanie i wprowadzenie w błąd pozostałych forumowiczów. Jeden pisze o kosmosie i porsche, drugi o Choroszczy i lekach, trzeci chce zmienić Zarząd i wykupić miliony akcji pisząc o tym oficjalnie na forum. Dodatkowo prześcigają się w wymyślaniu coraz to nowych i coraz to bardziej głupkowatych NICK-ów. Są też tzw. cichociemni, którzy jak "pies ogrodnika" - wiem ale nie powiem! Chętnie poczytam co inni mają do powiedzenie i może ciekawego się coś dowiem ale żeby sam się wypowiedział.................., oooooooo, to NIE!
Ja postanowiłem się więc wpisać w tą retorykę beznadziejnych wpisów. Mądrego i z konkretami mojego wpisu tu już raczej nie uświadczysz. Swoje obserwacje i pozyskane informacje pozostawię wyłącznie dla siebie.
......., a dlaczego Ty? Ano dlatego, że tak mi przyszło akurat do głowy i nie ma tu żadnych podtekstów osobistych. Ty najbardziej chyba płakałeś, że kurs nie chce pójść do góry i wybacz, jeżeli co jakiś czas będę wywoływał Ciebie do tablicy.
Żeby kupić to leszcz musi sprzedać. Pażdziernika 15 pogonimy pisowski zaślepiony przez TVP info republikę toruńskiego złodzieja i obudź się idz na spacer.