• Zalusowaty Autor: ~Ciekawy [78.11.66.*]
    Nie wiem dlaczego zwracasz się do mnie w ironiczny sposób i prowokujesz jałowe dyskusje. Tak się składa ze wiem co i kiedy mam robić i tak się składa ze decyduje o tym sam. Wole sprzedać po jednym groszu który przepowiadasz żeby mieć lepsze pole do optymalizacji podatku także nie martw się. I ty i ja wiemy po co tu jesteś wiec daruj sobie jakieś słabe prowokacje. Oboje wiemy dokąd ta spółka zmierza wiec rób co uważasz za słuszne.
  • Re: Zalusowaty Autor: ~Bankier [5.184.197.*]
    Zulu wie dokąd spółka zmierza bo jest opłacony i od 2 lat nagania na kupno to sługa ozieblo
    A tutaj dowód https://www.bankier.pl/forum/pokaz-tresc?thread_id=11418585&strona=1
  • Re: Zalusowaty Autor: zulusowaty [89.69.17.*]
    "Jałowa dyskusja"??? Przecież na tym forum są wyłącznie tego typu głupkowate i kretyńskie wypowiedzi nie mające nic wspólnego z merytoryczną dyskusją. 99% to są wieloniki i kółkowicze, którzy piszą totalne farmazony mające na celu wyłącznie oszukanie i wprowadzenie w błąd pozostałych forumowiczów. Jeden pisze o kosmosie i porsche, drugi o Choroszczy i lekach, trzeci chce zmienić Zarząd i wykupić miliony akcji pisząc o tym oficjalnie na forum. Dodatkowo prześcigają się w wymyślaniu coraz to nowych i coraz to bardziej głupkowatych NICK-ów. Są też tzw. cichociemni, którzy jak "pies ogrodnika" - wiem ale nie powiem! Chętnie poczytam co inni mają do powiedzenie i może ciekawego się coś dowiem ale żeby sam się wypowiedział.................., oooooooo, to NIE!

Ja postanowiłem się więc wpisać w tą retorykę beznadziejnych wpisów. Mądrego i z konkretami mojego wpisu tu już raczej nie uświadczysz. Swoje obserwacje i pozyskane informacje pozostawię wyłącznie dla siebie.

......., a dlaczego Ty? Ano dlatego, że tak mi przyszło akurat do głowy i nie ma tu żadnych podtekstów osobistych. Ty najbardziej chyba płakałeś, że kurs nie chce pójść do góry i wybacz, jeżeli co jakiś czas będę wywoływał Ciebie do tablicy.
  • Re: Zalusowaty Autor: ~Ciekawy [78.11.66.*]
    Słabiutki jesteś coraz bardziej.
    Okropna histerie dostał klepie w ta klawiaturę jak obłąkany albo opłacony ja stawiam na to drugie zulu to pies ozieblo
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.69.17.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Vitek [89.64.88.*]
    Żeby kupić to leszcz musi sprzedać. Pażdziernika 15 pogonimy pisowski zaślepiony przez TVP info republikę toruńskiego złodzieja i obudź się idz na spacer.
[x]
APIS 0,00% 0,02 2025-09-26 15:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.