Wg mnie nie jest to zwykła spekulacja. Coś się dzieje ze spółeczką ale jeszcze tego nie wiemy. Mało kto nabrał się na zakupy - wielu raczej chciało zejść z haka. Drobnica raczej nie zgarniała pakietów a więc ?
Próbujesz zakłamywać rzeczywistość. Praktycznie większość podbitek idzie z dużymi pakietami, zbieranie całych pięter, a później ulica zastanawia się "no przecież ktoś to kupił"... no owszem. Ci co mieli wywalić zrobili co chcieli, nowi na hakach wiszą. Moim zdaniem całkiem wysoko i na dość długo. Zależy gdzie się ustabilizuje kurs, ale dynamika spadku sugeruje, że bazą będzie 50-60groszy - to tylko spekulacyjne wyrwanie, które niektórzy wzięli za ruch insiderów. Niestety.
Jest oczywiście taka możliwość ale wg mnie zbyt małe wybicie pod spekulacje. Gdyby było 200-300% to Ok. Ale 40% to coś mało się udało uzyskać. Moim zamiarem nie jest naginanie w żadną stronę - ciekawy jeste po prostu o co kaman
Albo coś jest na rzeczy albo po prostu drobniej zrobili podbitkę a ten kto miał wykorzystał na upłynnienie wczoraj było tylko 300 000 obrotów A dziś już jest prawie bańka więc trochę mało jak na świadome ubieranie
Ale tutaj nie tylko diabetomat. Invista "kręciła lody" w nieruchomościach, źródłach energii odnawialnych i elektromobilności. Po tych wszystkich "sukcesach" kurs runął w przepaść z 7,50zł na 0,60. A teraz "biznesmeni" z Łominek to "New Tech Capital"!
Nie tak jest przede wszystkim to, że firma niczego nie robi i nie ma żadnych przychodów. Wiadomo, że nie drobnica. Akcje przerzuca się z kieszeni do kieszeni. Pewnie znów ktoś będzie próbował kręcić wałki.
Nic nie dzieje się przypadkowo , ktos cos usłyszał , uznał ze papier najtańszy na rynku z mega projektem i kupił kilka stówek a rynek się podłączył i tyle w temacie. Jeszcze z jeden taki zakup i papier będzie wyzbierana do 1.
Co tak szybko zmieniasz zdanie? Jeden dzień euforii i koniec nagonu? W poniedziałek przekonywałeś że wraca na 7.5 a teraz g...warty? A ja myślę że teraz będziesz pluł na spółkę żeby spadło do punktu wyjścia a jak spadnie znowu ozłocisz ją.... i tak się kręci kółka