• Rysiu Autor: ~Czesio [5.173.9.*]
    Jak tam Będzin ?
  • Re: Rysiu Autor: ~Rysiek [78.9.128.*]
    Czesio kupilem po 61 na ponad minus 6% i za pol godziny sprzedalem tego samego dnia po 65zl zarobilem 8stowek dzisiaj zakupilem na fixie milenium po 5.82 mysle ze zarobie w tej cenie he he
  • Re: Rysiu Autor: ~Czesio [5.173.9.*]
    Aaaa !
    To gratulacje , bo już myślałem , żebrałeś Będzin na longa.
    W sumie szkoda , że wyszedłeś z MZ , bo ciekawie pisałeś

Bedzin to bardzo spekulacyjna spolka i takich spolek nie bierze sie nawet na noc hehe.Przygladam sie msz cały czas,ładnie tutaj zarobiłem i myśle ze jeszcze nie raz zarobię tylko trzeba bedzie niedzwiedzia przegonić.wczoraj kontrolnie na fixsie pierwsze 1000sztuk po 5.8050 wskoczylo do portfela.Dolar euro rosnie a wiadomo mostek 40% exportuje dobra spolka na longa
    Pomyłka miało być na fixie po 3.8050 ale do tej ceny co sie pomyliłem dojdzie w przyszłym roku jak nie zwolnia tempa
  • Re: Rysiu Autor: ~Czesio [5.173.178.*]
    Obyś miał rację z tą 5-tka na kursie !
    Pozdro
    Dzisiaj kupilem malutki pakiecik 980sztuk po3,6750 systematycznie odbudowuje portfel na duzych spadkach tak sie gra Czesiu 5 bedzie ale w przyszlym roku pozdrawiam
    Bardzo mocny sygnal kupna na XTP
    Wiem ze to watek mostka ,ale pozwolilem sobie wkeic info o XTP,powiem tak gdyby nie slaby rynek to tu by bylo dzisiaj 200zl,niedawna rekomendacja to 216
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/46248695,xtpl-sa-47-2023-sprzedaz-urzadzenia-delta-printing-system-do-research-institute-of-tsinghua-university-w-shenzhen-w-chinach

https://www.biznesradar.pl/rekomendacje-spolki/XTP
    Msz sprzedany dokupilem 210sz. Xtp po 169 zamek przewiduje na zielono mocny sygnal kupna na moim sekretnej analizie
    Dzisiaj Xtp zamyka sie 180+ i na tyg.ładna biała świeca radze obserwować
  • Re: Rysiu Autor: ~srysiu [37.46.121.*]
    XTPL?
    Akurat tu nagonisz na spółkę która nic nie zarabia z C/Z - 1948 i C/WK - 109
    Juz ci ptysiu odpowiadam merytorycznie
    Warszawa, 18.07.2023 (ISBnews) – XTPL miało 2,59 mln zł skonsolidowanych przychodów ze sprzedaży w II kw. 2023 r., w porównaniu do 2,04 mln zł rok wcześniej, podała spółka, prezentując wstępne dane.
    Spółka szacuje, że w I półroczu przychody wyniosły 5,57 mln zł, tj. o 87% więcej względem I półrocza ubiegłego roku.
    https://isbiznes.pl/2023/07/18/xtpl-mialo-wstepnie-259-mln-zl-przychodow-w-ii-kw-2023-r/
    Raport bieżący 47/2023
    Zarząd XTPL S.A. ["Emitent", "Spółka", "XTPL"] informuje, że w dniu 6 września 2023 r. Spółka potwierdziła kolejne zamówienie złożone przez Yi Xin (HK) Technology Co., Ltd z siedzibą w Chinach ["Yi Xin", "Dystrybutor"] na dostawę urządzenia Delta Printing System. Yi Xin jest podmiotem, która świadczy na rzecz Spółki usługi dystrybucji rozwiązań technologicznych XTPL S.A. (RB 4/2021 z dnia 15 kwietnia 2021 r.). Emitent zaakceptował złożone przez Dystrybutora zamówienie, co jest równoznaczne z zawarciem umowy sprzedaży. Spółka dostarczy i uruchomi wskazane urządzenie w pierwszej połowie 2024 r.

Ostatecznym nabywcą urządzenia będzie wiodący chiński ośrodek badawczo-rozwojowy Research Institute of Tsinghua University w Shenzhen, Chiny ["Klient Końcowy"]. Urządzenie XTPL przeznaczone będzie do prac nad strukturami przewodzącymi do heterogenicznej integracji chipów 3D.

Jest to dziesiąta transakcja sprzedaży urządzenia Delta Printing System na rynek chiński, szósta w bieżącym roku. Wszystkie transakcje zrealizowane zostały we współpracy z Dystrybutorem. Przychody uzyskane z realizacji obecnego zamówienia urządzenia będą miały pozytywny wpływ na wyniki finansowe XTPL S.A. osiągnięte w 2024 r.
  • Re: Rysiu Autor: ~ta [46.148.79.*]
    MSZ ładnie pójdzie do góry ..
  • Re: Rysiu Autor: ~Waldi [213.134.172.*]
    Wy się z "czesiem" długo znacie, "rychu"? I na czym polega wasz związek? To jest jakis biznes? Razem konczyliście tę szkołę specjalną? Powinowactwo dusz? Tak pytam, bo się rzucacie w oczy.
  • Re: Rysiu Autor: ~Czesio [5.173.13.*]
    Zazdrosny ?
    Oj nieładnie, nieładnie !

• Re: Rysiu Autor: ~ZIUTEK [192.162.60.*]
    VALDI pozwol sie chlopaka wyzyc ,to jest dla NICH najlepszy LEK .!!! ?
  • Re: Rysiu Autor: ~Rysiek [78.8.247.*]
    Enter bardzo silny sygnal kupna do konca miesiaca przygladac sie leszcze jak bedzie szedl w Alpy
    Rambo znaczy RWB silny sygnal kupna teraz tylko firmy turystyczne powodzenia
  • Re: Rysiu Autor: ~Piccoloolo [5.173.27.*]
    A co myślisz o atende?
    Dzisiaj rozpoczynamy jazde na RBW moje rambo hehe no i CIG nara
    I jak robaczki trafne moje typy wszystko rano jak typowalem bylo na minusie a teraz rambo RWB 4,65% i CIG 4,95 nara inwestorzy wroce tu kiedys do Was ale na razie robie kase na innych spolkach
    Od poniedziałku dalsza pompa na Cigu a do wybicia szykuje się starszy brat rambo tj.Enter hehe
  • Re: Rysiu Autor: ~rysiek [78.8.247.*]
    I co była pompka w poniedzialek na Cigu +10% tak jak napisalem duzo wczesniej
    Ten tydzien pompka na biomedlubSVE
  • Re: Rysiu Autor: ~Piccoloolo [5.173.27.*]
    Na mpl już się zaczęła
    Pozbierałem CIG po 6,15 z rana zaraz bedzie wielka pompa hehe
    Jak tam chłopaki wasz perla msz jeszcze nie czas na kumulacje poczekam na razie moje perly ida do gory narka

DZisiaj bedzie grubo na Cigu
    https://graczpospolita.pl/lords-of-the-fallen-wielkim-hitem-ci-games-takiej-sprzedazy-spodziewal-sie-nikt/
    Pisalem pare dnie temu ze teraz jest czas na Rambo tj.Rainbow kto mnie posluchal i zbieral od 38 ten dobrze zrobil
    Na mostku dalej chamskie numery przytrzymali kurs przy 4zl skarmili leszcza przez pare dni i teraz lowią patelnie nizej i coraz nizej musza odebrac pare pieter nizej hehe
    Kasy natrzepie na swoich spolkach i to wroce z workiem wspomoc was hehe
    Bierzcie Cognor na kólko ja dzisiaj pare kilo kupilem po 7,32 he,he
    Dzisiaj po 13,80 okupiłem sie Elektrotimu teraz łapki pod tyłek i czekam jak samo bedzie rosło hehe
[x]
MOSTALZAB -0,97% 6,12 2026-07-16 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.