a myślisz, że co robię dziś dokupiłem 14 k i cały tamten tydzień codziennie coś zbierałem, zaraz ci z historii zrealizowanych zleceń wypiszę
piątek 120 k średnia 0,178 czwartek 30 k 0,173 środa 80 k w przedziale 0,17-0,172 wtorek 64 k 0,175 poniedziałek 28 k 0,181
obecny portfel to 646 k szt.
tanio to żel było nie zrobić roszad w portfelu i jak na razie wyszło na plus i zobaczymy co dalej, jak będzie dobra cena do dokupię drugie tyle i już niedługo zobaczymy kto będzie robił "buhahaha"
ja się w ogóle dziwie bo skoro było to już udowodnione i w 2020 i 2021 i 2022 i w obecnym 2023 r w czerwcu gdy kurs INVENITONA był wyższy od kursu SOFBLUE to ja się zastanawiam co robią akcjonariusze SBE i na co liczą? bo nawet czysto teoretycznie gdyby to najpierw miał iść SBE to akcji SBE INVENION ma ok 36% udział więc też to da kopa kursowi. a le to INM wystartuje pierwszy bo to INM buduje CB+R prawie 4 x droższe od tego co buduje SBE i tyle samo więcej zaksięguje dotacji. a co najważniejsze patrząc na obecne kapitały własne po tych inwestycjach wzrosną one pewnie pod 10 x a na SOFBLUE nie będzie aż takiego wpływu na wycenę.
i dalej trolle do was nie dociera, że teraz TYLKO INVENTION przekroczy tam 30 groszy to może ruszy i SOFBLUE ale dopiero większe wzrosty jak INM zbliży się lub przekroczy 1 pln