• Skończyły się pomysły? Autor: ~Kisiel [93.159.131.*]
    Nie ma co kopiować, a technolog obuwia dalej nie ma swoich pomysłów?
    ChatGPT opracowuje składy produktów :(
    "yntelygencja" z Boruty sięgnęła dna.
    https://oczy-mag.pl/2023/08/29/ai-stworzylo-kosmetyki-dla-onlybio-life/

• Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~InżynierMaliniak [5.173.202.*]
    No nareszcie pojawił się mój specjalista od kopiowania. Jak już jesteś, to bierz się ostro do roboty, bo kurs odbił za wysoko piesku. Przynajmniej jeden dwa posty dziennie o kopiowaniu, bo inne rzeczy mogły by cię przerosnąć jak kamikadze. Muszę wam ograniczać tematy do naganiania. Moja stajnia się rozrasta. Warować mi tu.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Muminek [5.173.139.*]
    Już dawno nie było o porannej podbiteczce :-)
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Hjbmoliniok [185.188.117.*]
    Moliniok obojniaku zamilcz, bo spuszczę psa. Błaźnie idź ze na forum tsa games tam gdzie wtopiłes i usilnie próbujesz wtopić innych…
    Bez mojej zgody wzrostów więcej nie będzie.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-09-04 o godz. 16:49 ~InżynierMaliniak napisał(a):
    > Bez mojej zgody wzrostów więcej nie będzie.

no jasne - KR"U"L forum musi dać rozkaz :)
    Widzę, że na koniec sesji miał miejsce jakiś akt rozpaczy. No nic jutro was docisnę.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~InżynierMaliniak [5.173.20.*]
    Stało się jak wam napisałem. Teraz już wiecie, że mogę tu zrobić co będę chciał. Ogłaszam koniec wzrostów leszczyki bankierowe. Wasz przestraszony prezes boi się nawet używać internetu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [83.28.234.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~zenek [37.120.143.*]
    Kłamie jak zawsze.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Kisiel [130.255.154.*]
    Widzę, że nikt nie ma argumentów i merytorycznej odpowiedzi.
    A Boruta jak zawsze. Żadnych własnych wdrożeń, później kopiowanie cudzych pomysłów i ich powielanie na firmy z ukrytymi beneficjentami rzeczywistymi, teraz "AI" :) Po co dział R&D pod wodzą technologa obuwia, skoro nic nie jest w stanie sam wymyśleć?
    Prawdę powiedział technolog obuwia na Targach w Dubaju - "nie wiem w których produktach są nasze surowce". Nie wie bo nie ma. :)
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Roz [83.28.234.*]
    Ty masz argumenty i jesteś merytoryczny. Ponawiam pytanie, kiedyś przy około 30 groszach płakałeś, że kupiłeś akcje, Boruta cię oszukała dałeś się naciągnąć i wisisz na 37 groszy, sprzedałeś teraz jak było po około 40 i więcej czy nie? Jak sprzedałeś to co tu robisz? Jak nie sprzedałeś to dlaczego tego nie zrobiłeś jak oszuści sprzedający podróbki?
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Palur [13.49.223.*]
    Kłamie.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Kisiel [31.182.202.*]
    Ja o fundamentach, braku strategii, braku własnych pomysłów, słabego technologa obuwia u sterów R&D, a tu kontrargumentów brak.
    innowacje w Borucie to dno i dwa metry mułu.

• Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Psoki [188.147.64.*]
    ŁOT. Spadek na małym wolumenie i od razu Maliniok i szkapy z jego stajni aktywniejsi. Nawet w innym wątku zaatakowali Kar, którą tu akurat szanuję jak każdą kobietę. Dno dna. Kucyk Kamikadze i szkapą Budyń nudni jak zwykle. Ciągle to samo, kopiuj wklej. Ech... Płacą wam nie wiadomo za co. Ps. Moje drugie zawiadomienie przyjęte, pierwsze skierowane do prokuratury.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Kisiel [93.159.131.*]
    Niecierpliwie czekam na rozwój wydarzeń :):):)
    Kopiuj wklej to styl działania twoich sponsorów!
    Kar - nie wiem o czym mówisz, kto ją/jego zaatakował? Ale kto sieje wiatr ten zbiera burzę!
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Kar [195.117.29.*]
    Nie wiem niestety Kisielku Robaczku o czym piszesz. Mogę tylko w takim razie przesłać Ci moc uścisków.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~mój_ip_149_34_244 [149.34.244.*]
    Dnia 2023-09-05 o godz. 22:06 ~Psoki napisał(a):
    > ŁOT. Spadek na małym wolumenie i od razu Maliniok i szkapy z jego stajni aktywniejsi. Nawet w innym wątku zaatakowali Kar, którą tu akurat szanuję jak każdą kobietę. Dno dna. Kucyk Kamikadze i szkapą Budyń nudni jak zwykle. Ciągle to samo, kopiuj wklej. Ech... Płacą wam nie wiadomo za co. Ps. Moje drugie zawiadomienie przyjęte, pierwsze skierowane do prokuratury.

soczku,
    weź lekką poprawkę, że na forum działa jakiś podszywka pod mój nick. Wchodzenie pod mój wzór to dobrze świadczy :) Ponieważ jego wpisy są mizernej jakości a do tego nie moje, z tego powodu wybrałem inną metodę imienną - łatwiej się ją kojarzy, kto jest kto.
    Kobiety możesz szanować - to temat osobny. Z kar mam do przegadania kilka spraw, niestety z jego poziomu logicznego, ale to nasza sprawa. Na pewno "z automatu" dla mnie nikt nie jest nienaruszalny bo jest tym a tym. Powinieneś wiedzieć, że nie ma świętych na ziemi czy to kobiet, czy mężczyzn, czy to uczeń podstawówki, czy biskup, czy prezydent. Nie ma nadludzi, którym pachnie spod pachy. Kar, gdy wstaje też ma śmierdzący oddech - tak więc nie rozumiem, co cię ubodło.

Twoją rzeczą jest obnosić się z zawiadomieniami i prokuratorem, tylko baź konsekwentny a staniesz się tu bardziej medialny. Jak wiesz o wynikach twoich "starań prawnych" już cię uprzedziłem, ale doświadczysz tego to zrozumiesz :) Chcesz być skuteczny i złapać plusika, przyjrzyj się działaniom hubrawca. Oooo, na tym poletku coś byś ugrał, zapewniam cię.
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Roz [83.28.234.*]
    Niezwykle merytoryczny Kisielu to na ile wisisz? Kiedyś pisałeś 60, ostatnio 37. Ja uśredniłeś na 37 to sprzedałeś ostatnio zyskiem? Jak sprzedałeś to dlaczego tu siedzisz zamiast na spółkach które produkują oryginały zamiast kopii? A jak nie sprzedałeś to dlaczego tego nie zrobiłeś? Zwłaszcza biorąc pod uwagę jak przy 30 groszach płakałeś jak to się dałeś zrobić oszustom z Boruty i wtórowałeś Maliniakowi jak to będzie 20 groszy. Potrafisz merytoryczny kisielu odpowiedzieć merytorycznie na te pytania?
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: ~Muminek [176.102.90.*]
    Dnia 2023-09-06 o godz. 10:30 ~Roz napisał(a):
    > Niezwykle merytoryczny Kisielu to na ile wisisz? Kiedyś pisałeś 60, ostatnio 37. Ja uśredniłeś na 37 to sprzedałeś ostatnio zyskiem? Jak sprzedałeś to dlaczego tu siedzisz zamiast na spółkach które produkują oryginały zamiast kopii? A jak nie sprzedałeś to dlaczego tego nie zrobiłeś? Zwłaszcza biorąc pod uwagę jak przy 30 groszach płakałeś jak to się dałeś zrobić oszustom z Boruty i wtórowałeś Maliniakowi jak to będzie 20 groszy. Potrafisz merytoryczny kisielu odpowiedzieć merytorycznie na te pytania?

Kisiel to jest albo desperat (po stratach inwestycyjnych) albo naganiacz spadkowy, żeby jeszcze więcej akcji nachapać po taniości.

Jakoś my, mimo że akurat na tej spółce wisimy wyżej lub niżej nie musimy ciągle pisać ani o podróbkach ani o jakiejś tam zakładanej kapitalizacji ani z drugiej strony o świetnym rozwoju spółki (mimo, że po kursie nadal jeszcze tego nie widać).

A wystarczyło dobrze dywersyfikować inwestycje to i zyski były i będą. A tutaj też prawdopodobnie przyjdzie czas na dobry kurs (a ryzyko to jest zawsze). Po wpisach forumowych widać, komu się spieszy, kto ma ścisk d...y, kto nie panuje nad emocjami albo próbuje wpłynąć na emocje innych. Nie dajcie się zwieść.

Zaraz mi znowu ktoś napisze, że naganiam :-) To proszę jeszcze podać wtedy cytat, którym zdaniem naganiam :-)
  • Re: Skończyły się pomysły? Autor: sandman76 [78.11.110.*]
    Dnia 2023-09-06 o godz. 10:45 ~Muminek napisał(a):
    Nie dajcie się zwieść.

Bez przesady. Znasz kogoś stąd, kto kupuje bądź sprzedaje pod wpisy na forum?
    kilku klaunów z rozdwojeniem jaźni dostarcza kontentu i tyle.

[x]
HUBTECH 0,89% 0,23 2026-04-02 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.