Dnia 2023-09-05 o godz. 22:06 ~Psoki napisał(a):
> ŁOT. Spadek na małym wolumenie i od razu Maliniok i szkapy z jego stajni aktywniejsi. Nawet w innym wątku zaatakowali Kar, którą tu akurat szanuję jak każdą kobietę. Dno dna. Kucyk Kamikadze i szkapą Budyń nudni jak zwykle. Ciągle to samo, kopiuj wklej. Ech... Płacą wam nie wiadomo za co. Ps. Moje drugie zawiadomienie przyjęte, pierwsze skierowane do prokuratury.
soczku,
weź lekką poprawkę, że na forum działa jakiś podszywka pod mój nick. Wchodzenie pod mój wzór to dobrze świadczy :) Ponieważ jego wpisy są mizernej jakości a do tego nie moje, z tego powodu wybrałem inną metodę imienną - łatwiej się ją kojarzy, kto jest kto.
Kobiety możesz szanować - to temat osobny. Z kar mam do przegadania kilka spraw, niestety z jego poziomu logicznego, ale to nasza sprawa. Na pewno "z automatu" dla mnie nikt nie jest nienaruszalny bo jest tym a tym. Powinieneś wiedzieć, że nie ma świętych na ziemi czy to kobiet, czy mężczyzn, czy to uczeń podstawówki, czy biskup, czy prezydent. Nie ma nadludzi, którym pachnie spod pachy. Kar, gdy wstaje też ma śmierdzący oddech - tak więc nie rozumiem, co cię ubodło.
Twoją rzeczą jest obnosić się z zawiadomieniami i prokuratorem, tylko baź konsekwentny a staniesz się tu bardziej medialny. Jak wiesz o wynikach twoich "starań prawnych" już cię uprzedziłem, ale doświadczysz tego to zrozumiesz :) Chcesz być skuteczny i złapać plusika, przyjrzyj się działaniom hubrawca. Oooo, na tym poletku coś byś ugrał, zapewniam cię.