• Wezwanie na akcje - czemu Autor: livermoregpw [31.182.238.*]
    Jak czytam hasła niektórych redaktorów, to włos się jeży na głowie. A więc...

• nie mogli ogłosić wezwania w okresie zamkniętym, czyli do 30 dni przed raportem kwartalnym
    • od razu po raporcie wrzucili wezwanie oczywiście po najniższej cenie, na które pozwalały przepisy, czyli średnia z ostatnich 6 miesięcy

I to wszystko i aż wszystko. Nie ma tu mowy o jakimś kombinowaniu. Po prostu nie oddawajcie za kilkanaście procent faktycznej wartości.

Oni już wiedzą, że przed spółka tłuste kwartały, więc po co trzymać taką perłę na giełdzie. Czy im się uda? Wątię. Wystarczy nasze 10% i zablokujemy tak jak kiedyś na Polcolorit, gdzie zarządzający chcieli kupić po kilkanaście groszy a po naszym działaniu dali aż 5,7 zł za akcje.

Pozdrawiam
  • Re: Wezwanie na akcje - czemu Autor: ~Gepeto [83.0.47.*]
    To było tak jasne, że aż boli! Atak trolli spadkowych był skuteczny, bo tutaj nie było dawno tylu naganiaczy spadkowych. Harper szorował po dnie a teraz ma wszystkie atuty, by wrócić do ceny 15-20 a może przy spekulacyjnym walorze nawet wyżej.
  • Re: Wezwanie na akcje - czemu Autor: ~Gepeto [83.0.47.*]
    Miałem powiedzieć spekulacyjnym kapitale…
  • Re: Wezwanie na akcje - czemu Autor: livermoregpw [31.182.238.*]
    Oni już wiedzą jak będzie wyglądało kilka najbliższych kwartałów i chcą zrobić numer jak w przeszłości robiono na Gobarto, Polcolorit, Mercator, Krynica.
  • Re: Wezwanie na akcje - czemu Autor: ~marian [5.173.18.*]
    a czy ty nie byles tez na biomedzie i nie naganiales na wzrosty?
  • Re: Wezwanie na akcje - czemu Autor: livermoregpw [31.182.238.*]
    I jestem. Byłem również na Zremb, Będzin dwa razy, Dino od 37 zł, CIG, wielu innych
[x]
HARPER -0,29% 6,88 2025-09-24 16:28:02
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.