• No to kolejne Autor: ~Kwadrat [37.30.12.*]
    Paczki do was jadą... Po to się trzyma papier mimo wariackie go zrzutu aby na wszelki wypadek mieć asa... Tym zaś co pitoli li jakoby kolejne 4 tysie rozbite na paczki po 200 sztuk to było mało... Pora na zrzuty wyżej.. Huehuehue
  • Re: No to kolejne Autor: ~The_dream34 [194.28.190.*]
    Głupio Ci , bo policz sobie ile byś zarobił sprzedając teraz. Wiem, zaraz mnie wyzwiesz od leszczy itd... Jedynym leszczem na tym papierze, my wiemy kto jest :)
    P.s. zrzuć wszystko i sajonara.
  • Re: No to kolejne Autor: ~inwestor [83.238.71.*]
    aj kwadrat kwadrat nigdy się nie nauczysz ;)
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [80.52.210.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: No to kolejne Autor: ~RCX [87.116.242.*]
    Dlaczego tego nie napisałeś wczoraj wieczorem albo dziś przed otwarciem tylko jak już Twoi koledzy poupychali to straszysz? Dla Twojej wiadomości, nawet nie wiesz jaką mam satysfakcję z tego, że Wam opycham ostatnio coraz więcej akcji.
  • Re: No to kolejne Autor: ~Kwadrat [37.30.12.*]
    Nic nie straszę, wiedzy tajemnej tu nie ma - jedyny zaskok dla mnie to była skala przeceny (minus 30% to gruba przesada) co wskazuję jednocześnie ile papiera jest jeszcze do dystrybucji. Kwestia kolejna to nigdy nie ciągnę do końca trendu bo ryzyko rośnie, a lada moment do góry idą inne dużo cięższe spółki gdzie kasa potrzebna. I ostatnie Stonka ma potencjał ale póki siedzą na niej spekulant z wieloma akcjami to będzie ta mieć takie zrzuty tak długo aż się ich pozbędą. Ja gram swoim tempem raz szybciutko raz pomalutku ważne aby docelowo swój mały pakiecik (dopasowany do wielkości spółki) opylic w odpowiednim czasie. A ci do racji czy jej "niemania" moje demokonto póki co jest zadowolone.
  • Re: No to kolejne Autor: ~The_dream34 [194.28.190.*]
    Graj sobie jak chcesz, ale nie musisz się tym chwalić i wyzywać innych akcjonariuszy.
  • Re: No to kolejne Autor: ~Kwadrat [37.30.12.*]
    No wiesz skoro trole wyją do mnie dzban, leszcz, fajut i beton to podwaja wagę inwektyw i wrzucam i w dwojnasob coby nie czuli się komfortowo. Do betonu łopatą się nie podchodzi tylko młotem pneumatyczny lub kruszarka hydrauliczna... Wedle zasady jak Kuba bukowi tak las Kubie. W każdym razie wyrzutów sumienia nie mam.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.28.45.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
SONKA 0,20% 9,90 2025-09-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.