Spółka informuje o skupie, wydali dopiero 12% środków z planowanych 3 mln, czy skup przyspieszy, do października, do kiedy ustalono termin skupu, zostało mało czasu, jakie są pomysły na jego dalszą realizacje, czy Zarząd nas czymś zaskoczy na najbliższym zgromadzeniu akcjonariuszy?
Śmieszny jest ten skup, w tym tygodniu to ja więcej akcji skupiłem niz spółka. Ciekawe co robili przez 2 poprzednie tygodnie ze skupem, co stało na przeszkodzie zeby chociaż te po 700 akcji dziennie
Są dwie szkoły pierwsza Ekipa przyciśnie ze skupem, ale musiałaby to robić systematycznie bądź zmienić uchwale o skupie, bo nie sądzę, żeby obroty tak się zwiększyły, żeby mogli kupować więcej akcji. Po drugie pytanie czy skup sam w sobie zmniejsza freeflot? Jeżeli tak jest to nie kwapią się z jego realizacją, gdyż skup i lockup akcji ogranicza tu plynnosc, a przecież celem skupu miał być wzrost płynności. Wg mnie wzrost kursu zależy nie od skupu, bo widać, że on nie poprawia kursu, a od poprawy wyników, realizacji planu, to sie dzieje, więc potrzeba nam czasu, kwartał, albo dwa i jak wyniki będą x2 co teraz, będzie tu petarda, moja opinia
A ty tu zaglądasz, bo jesteś dobry wujek i dbasz za darmo o cudzą kasę?
Co cię interesuje, kto gdzie swoje pieniądze inwestuje czy wydaje?
Nie interesuje się takimi sprawami, bo kociej mordki dostanie!
Żeby nie było jestem pozytywnie nastawiony...ale posmiac się z nich tez trzeba ... Przez 2 lata było na stronie comming soon aby wkoncu było info we are be right back..kiedy wróci zatem comming soon?. ...po za tym domene mają od cyber_folks .. jakiś
key word.. zatoka gier .... Btw ktoś kto tu pisał o tej nowej stronie 1 września z challengowal już wujaszka?...wkoncu dał.takie info na jakims Instagramie skoro płatna subskrybcja na Twitterku nie wyszła...
Jedziemy, zapiąć pasy :) pare razy tak już pisałem, mam nadzieje, że w końcu trafiłem, w początek fali wzrostowej. A tak serio mój techniczny komentarz ku wzrostom już pisałem w temacie poniżej. Wg. mnie będzie tylko wyżej - moja opinia zaznaczam