• Skup Autor: ~Ww [5.173.17.*]
    Spółka informuje o skupie, wydali dopiero 12% środków z planowanych 3 mln, czy skup przyspieszy, do października, do kiedy ustalono termin skupu, zostało mało czasu, jakie są pomysły na jego dalszą realizacje, czy Zarząd nas czymś zaskoczy na najbliższym zgromadzeniu akcjonariuszy?
  • Re: Skup Autor: ~ArTi [5.173.208.*]
    Śmieszny jest ten skup, w tym tygodniu to ja więcej akcji skupiłem niz spółka. Ciekawe co robili przez 2 poprzednie tygodnie ze skupem, co stało na przeszkodzie zeby chociaż te po 700 akcji dziennie
  • Re: Skup Autor: ~Ww [37.225.24.*]
    Są dwie szkoły pierwsza Ekipa przyciśnie ze skupem, ale musiałaby to robić systematycznie bądź zmienić uchwale o skupie, bo nie sądzę, żeby obroty tak się zwiększyły, żeby mogli kupować więcej akcji. Po drugie pytanie czy skup sam w sobie zmniejsza freeflot? Jeżeli tak jest to nie kwapią się z jego realizacją, gdyż skup i lockup akcji ogranicza tu plynnosc, a przecież celem skupu miał być wzrost płynności. Wg mnie wzrost kursu zależy nie od skupu, bo widać, że on nie poprawia kursu, a od poprawy wyników, realizacji planu, to sie dzieje, więc potrzeba nam czasu, kwartał, albo dwa i jak wyniki będą x2 co teraz, będzie tu petarda, moja opinia
  • Re: Skup Autor: ~Paweł [185.124.187.*]
    Jeszcze to kupujesz, serio???
  • Re: Skup Autor: ~Miki [5.173.150.*]
    A ty tu zaglądasz, bo jesteś dobry wujek i dbasz za darmo o cudzą kasę?
    Co cię interesuje, kto gdzie swoje pieniądze inwestuje czy wydaje?
    Nie interesuje się takimi sprawami, bo kociej mordki dostanie!
  • Re: Skup Autor: ~ArTi [5.173.130.*]
    Strona ggbay zmieniła grafikę ale nadal informuje o tym samym. Mam nadzieję ze nie pracowali tyle czasu tylko nad tą zmianą
  • Re: Skup Autor: ~Lolek [77.252.44.*]
    Żeby nie było jestem pozytywnie nastawiony...ale posmiac się z nich tez trzeba ... Przez 2 lata było na stronie comming soon aby wkoncu było info we are be right back..kiedy wróci zatem comming soon?. ...po za tym domene mają od cyber_folks .. jakiś
    key word.. zatoka gier .... Btw ktoś kto tu pisał o tej nowej stronie 1 września z challengowal już wujaszka?...wkoncu dał.takie info na jakims Instagramie skoro płatna subskrybcja na Twitterku nie wyszła...
  • Re: Skup Autor: ~We [77.253.193.*]
    Jedziemy, zapiąć pasy :) pare razy tak już pisałem, mam nadzieje, że w końcu trafiłem, w początek fali wzrostowej. A tak serio mój techniczny komentarz ku wzrostom już pisałem w temacie poniżej. Wg. mnie będzie tylko wyżej - moja opinia zaznaczam
[x]
EKIPA -3,23% 1,50 2025-11-07 16:19:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.