• Naruszenia MAR Autor: fiksiorek [87.205.178.*]
    Witam akcjonariuszy,
    informuję, że dzisiaj do KNF wysłałem zgłoszenie MAR, chciałbym, aby organ przyjrzał się dokładnie działaniom zarządu, gdyby nie fakt, że z dnia na dzień tracę zaufanie do spółki i osób, które sią nią zajmują, to nawet nie pomyślałbym o takim wniosku, niestety zarząd gra przeciw nam, dlatego chcę, aby KNF rzuciła okiem na BMX.

Zwróciłem uwagę na następujące informacje:
    -Skup własny i ujawnienie informacji (przez przypadek) o skupie nie tylko dla BMX, ale również innego podmiotu.
    -Informację o 2 wnioskach dotyczących obniżenia kapitału zakładowego, 2 odrzucone mimo prawnika w firmie, moja hipoteza jest taka, że było to robione umyślnie
    -Mizurino ma 4,99% więc odrzucenie wniosków może mieć istotny wpływ w tym temacie
    -Obniżanie kursu przez automaty w celu skupu jak największej ilości akcji przez zarząd, Mizurino i inne dogadane podmioty

Są to czyste hipotezy, ale zarząd nie gra z nami do jednej bramki, uważam, że w grę mogą wchodzić jakieś intratne wewnętrzne interesy o których nie mamy pojęcia.
    Pozdrawiam
  • Re: Naruszenia MAR Autor: ~zibi [77.252.45.*]
    To jakies oświadczenie sfrustrowanego spekulanta ktory kupił po 26 zł i nie wie co robić ?
    Jest okazja na dokupienie ,taniej nie bedzie.Najlepsza spółka z branży na GPW .
    Inwestuje w nowe zakłady , duży eksport na zagraniczne rynki, przejrzysta firma .
  • Re: Naruszenia MAR Autor: ~SL [89.64.8.*]
    Bardzo przejrzysta zwłaszcza gdy idzie o zjawisko nepotyzmu w organach spółki. PIS-PO to pikuś przy tym. A co do eksportu może przypomnisz jakie były zyski za ostatni kwartał z tytułu eksportu ? Pytanie retoryczne.
  • Re: Naruszenia MAR Autor: ~Red [185.246.208.*]
    Urban to Ty piszesz pod tym nickiem?
  • Re: Naruszenia MAR Autor: ~fan [77.115.169.*]
    No i co fiksiorek - jest rejestracja statutu.
    Teraz przeczytaj MAR - ile czasu mają na podanie info o akcjonariacie.
  • Re: Naruszenia MAR Autor: ~Jj [31.0.65.*]
    Hihi - rekiny finansjery, kurs spadł, kolka się nie udały, to zwieracze puszczają - nie starczy kasy na nowy piórnik a rok szkolny się gimbazie zaczyna
[x]
BIOMAXIMA 0,18% 11,16 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.