Witam akcjonariuszy, informuję, że dzisiaj do KNF wysłałem zgłoszenie MAR, chciałbym, aby organ przyjrzał się dokładnie działaniom zarządu, gdyby nie fakt, że z dnia na dzień tracę zaufanie do spółki i osób, które sią nią zajmują, to nawet nie pomyślałbym o takim wniosku, niestety zarząd gra przeciw nam, dlatego chcę, aby KNF rzuciła okiem na BMX.
Zwróciłem uwagę na następujące informacje: -Skup własny i ujawnienie informacji (przez przypadek) o skupie nie tylko dla BMX, ale również innego podmiotu. -Informację o 2 wnioskach dotyczących obniżenia kapitału zakładowego, 2 odrzucone mimo prawnika w firmie, moja hipoteza jest taka, że było to robione umyślnie -Mizurino ma 4,99% więc odrzucenie wniosków może mieć istotny wpływ w tym temacie -Obniżanie kursu przez automaty w celu skupu jak największej ilości akcji przez zarząd, Mizurino i inne dogadane podmioty
Są to czyste hipotezy, ale zarząd nie gra z nami do jednej bramki, uważam, że w grę mogą wchodzić jakieś intratne wewnętrzne interesy o których nie mamy pojęcia. Pozdrawiam
To jakies oświadczenie sfrustrowanego spekulanta ktory kupił po 26 zł i nie wie co robić ? Jest okazja na dokupienie ,taniej nie bedzie.Najlepsza spółka z branży na GPW . Inwestuje w nowe zakłady , duży eksport na zagraniczne rynki, przejrzysta firma .
Bardzo przejrzysta zwłaszcza gdy idzie o zjawisko nepotyzmu w organach spółki. PIS-PO to pikuś przy tym. A co do eksportu może przypomnisz jakie były zyski za ostatni kwartał z tytułu eksportu ? Pytanie retoryczne.
Hihi - rekiny finansjery, kurs spadł, kolka się nie udały, to zwieracze puszczają - nie starczy kasy na nowy piórnik a rok szkolny się gimbazie zaczyna