a jakie to ma znaczenie - od wczoraj ci którzy wierzyli w cokolwiek sa -30% w plecy czyli powrót do ok. 7 lipca a więc miesiąc w plecy ;)
jakie znaczenie ma w tym momencie zysk Stonki skoro marzyciele sa stratni
ja nie mam argumentów za poza tymi że ejstem do przodu ;) a leszcze nie - szkoda w tym jedynie taka że tak łatwo manipulacjom poddaje sie sama Stonka jak i marzyciele jedzacy papier ...
a więc jakich argumentów uzyc aby pocieszyc? buahahah
Kwadrat tak czytam to co piszesz i ty chyba nie masz żadnych przyjaciół ani znajomych tylko starasz się zaimponować ludziom z forum. Ale tutaj każdy też ma cie gdzieś. Zastanów się trochę nad tym co możesz robić źle. Próbowałeś chodzić na terapię?
Przecież ten dzieciak od 4 zł pisał o sprzedawaniu. Na koncie darmo można w sumie wszystko.
Kwadrat wyprawka do szkoły kupiona? Wakacje się kończą. Pewnie kolegą,a szczególnie koleżanką poopowiadasz jak miliony przez wakacje zarobiłeś. Może nawet kogoś poderwiesz i zajmiesz się czymś poważniejszym niż opowiadaniem bajek w internecie i robieniem z siebie superbohatera :-)
no to pomysl dream - jest poczatek listopadaa 22 - Stonka wyłazi z doła - ale to jeszcz enie to bo nie ma potwierdzeń że cos ktoś. Konczy sie grudzien zaczyna 23 i sa potwierdzenia techniczne - zaczyna sie skup po 200/300/500 - az do sensownego upaka aby nie przelać...
Zaczyna sie czekanie - pierwsza wywałka próbna to połowa i jakies 30% zwrotu - czekamy przychodzi poczatek czerwica i widac ruch - no to skup do pierwotnej wartości i czekanie - nagle siup, zdziwko no to zrzuty gdy technicznie zaczyna byc czerwono no to lipiec i wywalanko paczkami po 200 ;) - może jedna osoba zauwazyła że cos równo leci ;) - reszta nie ...
potem sierpień i wali czerwienia więc 30 sierpnia rzekłem że już zaraz wodospadzik (pozbywszy sie 60%) i 31 wodospadzik przyszedł ;)
Dlaczego tak - bo przy mało płynnych sesjach małe paczki uchodza i leszcze szybko łykają a pierwszy garb gdzie zostałem z 2/3 papiera to taki głos triumfu że leszczom dalej sie podoba napychanie dzioba, potem małe stepowano i znowu do góry więc dopychałem szybciutko pomalutku ...
Obecnie mam ... niech zerknę - śednio 5,20 x 4100 x (5,20 -3.0) + 5.85 x 3800 x (5.85- 3.0) = ok 20 tysi do przodu licząc od maja - czyli jakieś 5 tysi z samej Stonki miesiecznie ;)
Lutego nie licze bo tam nie było czym handlować to i zyski mniejsze.
A gdzie CIG, MUZA, CREOTECH czy inne ...
Oczywiście wszystko na demokoncie - a jakzeby inaczej ...
buahahahah ...
siorbajcie blask pana i radujecie sie Jego radością ...
Amen i wieczne mi alleluja sukcesu.
jak zwykle każdy leszcz nie czytałes uwaznie i konfabulujesz sobie resztę - wyrzygałem nieco ponad 60% z zakupów po ok. 3 zeta - reszta czeka - to tak najwyraźniej bez dopowiadania konkretnych ilości...
wiesz ja mam kilka innych spółek na oku - Sonka z jej mało płynnym akcjonariatem podatnym na popychanie palcem jak psem za kiełbasą (w dwa dni minus 30% - super propozycja stabilnej spółeczki ;) ) jest raczej mierna inwestycja na wieksza kasę - z 37 tysi zrobić pomalutku na kurduplu 70 w 4 miechy to miły dodatek na żarcie dla kota ...
Na swoje przyjemności zarabiam gdzie indziej ;)
Sorry bro ale ładowanie kasy w spółke o obrocie 1mln zeta miesiecznie to nie zarabianie jest tylko groszołapstwo ...
mnie tam twoje zdechłe rybki ze stonki nie interesuja a to że udzielam sie bardziej na forum Stonki niz np. budima (gdzie dzienny obrót wynosi 25x tyle co miesięczny tutaj) to bardziej uprzejmość moja niz konieczność ...
Stonka to podkreslę - żarcie dla kota ...
No ale skoro wolisz zdechłe rybki od tłustego słonia twój wybór ...
Ja sie dobrze bawie ty nie musisz - mój czojs to trolowanie leszczy ze Stonki bo gdzie indziej to sie nie da - za cwane liski sa - bo kto raz zarobił gruba kasiorke łatwo jej nie oddaje i bardzo trzeba sie nacudowac aby wyrwac grubasom ich dolę ;)
podsumowując - hue hue hue ...