• Wyniki badań Autor: ~Inwestor [213.134.178.*]
    To już na dniach mają być oficjalne.
    Na ile odejdziemy? Patrząc bo SDS może być wysoko.
  • Re: Wyniki badań Autor: glokoo [95.40.106.*]
    Po publikacji oficjalnych wyników wycena akcji będzie już trzycyfrowa.
  • Re: Wyniki badań Autor: ~sad [81.161.204.*]
    Też tak myślę :) A później już tylko czekać na kontrakty :) Jak to mówił Pan Paweł na konferencji - z największymi na świecie :P
  • Re: Wyniki badań Autor: glokoo [95.40.106.*]
    Jak wynika z sierpniowego newslettera publikowanego przez Spółkę w kontekście leku na stawy dla psów "raport końcowy z badania klinicznego, po weryfikacji danych, powinien być gotowy na przełomie sierpnia i września".

Zakładam, że raport pojawi się rzeczywiście lada dzień, a wówczas wyjście górą z konsolidacji i nowe ATH.
  • Re: Wyniki badań Autor: ~ABC [31.0.92.*]
    Nie sądzę żeby bylo nowe ATH. To byłby zbyt prosty zarobek.
    Większość się tego spodziewać, więc pewnie nadal będzie konsolidacja.
  • Re: Wyniki badań Autor: glokoo [31.0.62.*]
    Czas pokaże jak się zachowa kurs. Ja tu jestem w każdym razie na longa bo to spółka z mega potencjałem.
  • Re: Wyniki badań Autor: ~ABC [31.0.92.*]
    Pełna zgoda. Spółka jak najbardziej z dużym potencjałem.
    Myślę, że już w przyszłym roku da zarobić nawet tym którzy teraz kupią:))
  • Re: Wyniki badań Autor: ~In [213.134.178.*]
    Jest będę wyniki oficjalne lub trochę lepsze to mamy jak nic odjazd, będą wtedy najlepsi na całym rynku.
  • Re: Wyniki badań Autor: ~Jak [83.6.253.*]
    Póki co rynek nie dostrzega potencjału BCX wiec jest czas na akumulację. A potencjalny rynek mocno rośnie. Myślę, że każde kolejne przejęcia będą coraz droższe. Ostatnie było dwa kata temu za 440 mln dolarów. Potencjał jest…
  • Re: Wyniki badań Autor: ~Slav [213.134.182.*]
    No i gdzie te wyniki ? Miał być przełom sierpień / wrzesień. Mam nadzieje ze ta spółka będzie wyjątkiem wśród biotechow i będzie dotrzymywać terminów
  • Re: Wyniki badań Autor: ~yyy [89.64.65.*]
    Sprzedaj i kup sobie Orlen misiu
  • Re: Wyniki badań Autor: ~Drwal [46.204.68.*]
    około połowy września, więc pewnie lada chwila
  • Re: Wyniki badań Autor: ~Alojzy_Piorun [146.75.162.*]
    ABB przed pozytywnymi wynikami…? Jaki to ma sens? Gdybym był prezesem i musiał meldować o każdej mojej transakcji, która zaniża cenę i mój zysk, wiedząc, że kurs oszaleje, zrobiłbym ABB pi niskiej cenie i „ubrał” znajomych w swoje akcje, które potem mógłbym sprzedawać jak chcę. Ale to już ociera się o teorie spiskowe rodem z mchu i paproci.
[x]
BIOCELTIX 1,66% 92,00 2025-11-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.