z przed 12 godz MBF : "...To miał być rynek o mniejszych kosztach i mniejszyszych regulacjach. Obecnie w paru aspektach obostrzenia są większe niż na GPW. Nam ten rynek też przestaje być do czegokolwiek potrzebny.
Ja jednak apeluje o opamietanie sie Zarzadu. MBF JEST potrzebny Giełdzie.Dzieki takim spółka mozna testowac i naprawiac to co złe .Sami porzadkujecie GRUPE MBF.Czyzby były tam NIEPORZADKI ?
Beka - NAUCZYCIELU dzieki !!!!o S chodzi SPRZED a nie" z przed" ale to nie ANALFABETYZM to sie nazywa bład ORTOGRAFICZNY, chodzi o to czy sie zwijaja z giełdy czy nie , dlaczego sie porzadkują - np RAVA AVIS - dzieła sztuki itd - w upadłosc , gdzie kasa jest jak były fakturt VAT / przepływowe /z Rava do MBF i spólek zaleznych w setki tys. INSTYTUT bIZNASU , LUXURY - to ci co MILIONY TON WYNGLA kontraktowali w 2018 , powtórka , tyle ze nie oni tylko MBF w 2023 GDZIE TEN WYNGIEL , gdzie PALIWA - w OLEJ zaminione ?Moze bedzie espi ze to nie jadalny olej tylko napedowy , bo ASYSTENTKA sie pomyliła? Tu Beka merytorycznie a za uwagę ORTOGRAFICZNA - dzieki
Beka to jest polonista z Józefowa zapewne...lubi wytykać innym a tu nie idzie o ortografię czy składnie a o sens działania podmiotu MBF zawieszenia bzdurne Espi I wątpliwą wiar godność celów rozdzielnie uszczypliwy polonisto
Akcjonariusz - o co chodzi ?Jestes z kontroli cytatów , albo innej słuzby co mnie bedzie scigac ? 31.08.23 MBF o godz.7:47PM na X stwierdził ze Nam ten rynek też przestaje być do czegokolwiek potrzebny. Pan Gordon - W planach zejscie z p - i zamyslona bużka Pan Marek n/t koresponduje z nimi napisał :pisaliście o planie przejścia na GPW po zbudowaniu odpowiedniej kapitalizacji ,widocznie tak mu kiedys napisali . Od 24 h - MBF na X milczy czyli nie ZAPRZECZA To interpretacja działania MBF RK Taki to problem odszukac ? A interpretacje zostawiam 18.07. na TT jest info o oleju
Dobra - napiszę jak go znalazłem MBF GRUP - otwórz strone , po lewej kliknij w ptaszka - pokaze sie X - zjedź troche na dół jest Pinned MBF Jul 18.07 wejdź w Relpis /na górze/ zobacz 2 post / pierwszy to RS / MBF