Kto miał zarobić to zarobił. Teraz powolny spadek poniżej 2 zł, a bajkopisarze będą pisali o dwóch cyfrach na forum nie wiem jaki mając w tym cel... Tak to wygląda na tej spółce.
Tak to wygląda według Ciebie tzn peroniarza który boi się wejść bo myśli że będzie korekta i straci a tam widły gonią widły, wczoraj ewidentnie ktoś kupował, kurs nie spadł obstawiam jakiś fundusz który liczy na sowitą dywidendę z zysków. Jak będzie zobaczymy ale prawdziwa gra nerwow będzie przy 5 złotych.
Jakbyś miał problemy z czytaniem to napisałem powyżej - wsiadałem jak ty jeszcze robiłeś pod siebie przy średniej 1,34. Więc wiesz - kto peroniarz ten peroniarz...
Jakby Boguś miał teraz akcje to by nie zapewniał że ma po 1.34 i jako wielki byyyzmesmen męczą go te wzrosty bezpodstawne, tylko dokupiłby i sidział cicho a tak no cóż pomyślał skoro sprzedałem po 2.7 to może uwierzą że jestem stary wyga i jakimś cudem spadnie, Boguś nie nie spadnie
Bogumił Ty jesteś p..... czy tylko udajesz? W nocy piszesz, że zjazd na 2zł to oznacza, że zostałeś peroniarzem i liczysz na spadki. Natomiast po wzroście 35% już masz papier zapewne toaletowy.
Oj rozumiem że to twój skowyt przez łzy żeś niby taki tu stały bywalec, Wyniki finansowe i nowe zamowieni to już nie są bajki, różnica za pierwsze półrocze zysku netto jest 400tys w 2022 do 17.8 mln w 2023 też Cu wychodzi ze jest to 40 razy więcej? A może zamówienie do jsw nie jest też 6 razy większe, i to już jest zrobione a zawoienie jsw jeszcze nie jest ani gramem w wynikach, a jak sprzedałeś wszystko bo pomyślałeś na 2.7 wow zaronilem już 100 procent to twój problem, teraz zaklinasz rzeczywistość żeby spadło ale powiem ci jedno bierz za wszystko po ile jest to zarobisz każdy dzień zwłoki będzie cie sporo kosztowal
Ale mi się śmiać chce z was xD Wszyscy zapewniają mnie, że nie mam akcji które mam xD Piszecie na poziomie przedszkolaka. Trzymam tyle czasu to sobie jeszcze potrzymam. Zazdrość was zżera, że ktoś zaryzykował i kupił wcześniej za <1,5zł i teraz musicie się dowartościować i napisać komuś że nie ma akcji które ma - bez sensu jak całe to forum :) A piszę o spadkach, bo już kilka razy była górka na której można było wywalić i powrót do bazy. Teraz też tak będzie.
ubaw to my mamy z ciebie bo nikt dawno takiego thebilla nie widział:) buahahahaha Kto miał zarobić to zarobił. Teraz powolny spadek poniżej 2 zł, a bajkopisarze będą pisali o dwóch cyfrach na forum nie wiem jaki mając w tym cel...
Dalej beka z forumowych ludków - dalej mi wpierają że nie mam akcji xD Powtarzam - średnia 1,34 zł - 100% z was (wielkich inwestorów) co próbujecie mi weprzeć że nie ma akcji może pomarzyć o takiej cenie zakupu :) Pewnie ubrali się po 3-4 zł i teraz jacy oni plusowcy nie są xD To pokazuje poziom ludzi na tym forum xD
Bogumił daj przeczytać całą treść całego wątku najbliższej rodzinie. Z reguły są najbardziej wyrozumiali, zapewne znajdą sposób jak Ci pomóc w tej przykrej dla Ciebie sytuacji.