• Ku przestrodze Autor: ~Borys [51.75.75.*]
    Historia notowań tej spółki to modelowy przykład giełdowego wałka który przy cichym przyzwoleniu GPW i KNF powielany był już wielokrotnie i zapewne wciąż będzie. Dla tych którzy są nowicjuszami to cenna lekcja na przyszłość dlatego warto zapamiętać nazwiska i instytucje które zachwalały tą spółkę przed debiutem (na szczęście w Internecie nic nie ginie) oraz zaangażowane były w sam debiut. Do hazardzistów (to ci co mimo porażek wciąż kupują taki chłam w nadziei na rozbicie banku) znowu nie udało sie wygrać z kasynem :-)
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~yocker [51.75.171.*]
    GPW to instytucja komercyjna nastawiona na zarabianie kasy i nic ich nie obchodzi co jest notowane . jak zapłacisz to nawet kał będą notować byle by prowizja z tranakcji była . A KNF no cóż , kazdy który ma jakies pojęcie w temacie idzie do sektora prywatnego a zostają znajomi królika z IQ w okolicach 60 pkt. O skuteczności KNF swiadcza informacje medialne że kierują do prokuratury sprawy z lat 2020 :-). za 3 lata to tej spółki jużnie bedzie ha ha ha
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~Mietek [195.88.145.*]
    Smutne jest to że nasz rynek finansowy,to nic innego jak gra w 3 kubki z oszustami...Oni sterują tymi kursami mając większą wiedzę od Nas...Nie dziwie się że Polacy nie tykają giełdy...Jeżeli ktoś nie chcę stracić kasy to radzę się trzymać z daleka od Gpw i Nc !!!
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~Pegaz [198.98.51.*]
    Ciekawe czy Sommerrey & Partners dodadzą nową specjalizację : wałki giełdowe :-) w cywilizowanym kraju udział w przekręcie byłby śmiercią cywilna takiej firmy ale cóz żyjemy w republice bananowej
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~Zdzisiek [91.225.179.*]
    Fakt dużo było przekrętów na GPW i NC. OLYMP też troche upchnął ulicy na słabych warunkach. Ale po nowej emisji będą próbowali poprawić wizerunek firmy i zarządu. Myślę że kto kupi w okolicach 60 gr nie straci.
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~Mietek [195.88.145.*]
    Wizerunek firmy ? Przecież Oni na bezczelnego i z premedytacją wpychali ulicy miliony akcji przy dobrym info !!! Czy tak się robi szanując inwestorów ? Radze się trzymać z daleka ...Po emisji tu będzie 40gr jak nie niżej...Niestety sam mam 5000tys akcji kupionych po 1zł i żałuje że tego śmiecia nie wywaliłem,czekam na wza,ale czuje że zrobią wszystkich w konia...Wywalili po 1zł a odkupią po 40gr,standard na tym rynku dla oszustów...
    Po 40 gr nie bedzie. Nominalna jest 50 gr. Emisja będzie powyżej 50gr. Fakt po dobrym info sprzedawali co zdecydowanie nie było wporządku.
    Fakt jak ktoś kupił po 2.2 może być zdenerwowany. Myślę że swoje 1zł odzyskasz w czasie. Powodzenia!
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~olo [89.200.165.*]
    Kto kupi te akcje po 50 jak po odcięciu na rynku będzie taniej ?
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~rozno77 [31.0.56.*]
    Zazdroszczę że tak tanio kupiłeś ja siedzę z tym śmieciem kupionym po 2,11
  • Re: Ku przestrodze Autor: ~Wybawcotymoj [83.4.217.*]
    Co ciebie przekonało aby wejść a to za 2,11? Znów covid atakuje?
[x]
OLYMP 2,08% 0,29 2025-09-23 12:56:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.