no i wlasnie wycena tych wszystkich spolek oznacza,ze nie uwzglednilismy wogole inflacji,a skoro wyceny nie dogonily to ceny musza ponownie spasc,pomimo chceci rzadzacych......
Dnia 2023-09-01 o godz. 00:37 lukaszslask napisał(a): > no i wlasnie wycena tych wszystkich spolek oznacza,ze nie uwzglednilismy wogole inflacji,a skoro wyceny nie dogonily to ceny musza ponownie spasc,pomimo chceci rzadzacych.....
lukaszslask JAKI KÓŃ JEST KAŻDY WIDZI. JAK CHCIAŁEM ROZMAWIAĆ Z SZANOWNYM PREZESEM ASSECO, TO SKIEROWANO MNIE DO DZIAŁU KADR, I PODANO JAKIE MAJĄ ZAPOTRZEBOWANIE. A JA JESTEM OD PODNOSZENIA WYCENY SPÓŁEK SZCZEGÓLNIE INFORMATYCZNYCH. NA GPW PODNOSIŁEM: OPTIMUS S.A. Z 28 ZŁ NA 360 ZŁ, SOFT BANK Z 50 ZŁ NA 150 ZŁ, PROKOM S.A. Z 90 ZŁ NA 190 ZŁ. A W ASSECO TAKIEGO STANOWISKA NIE MIELI W KADRACH, TO PODZIĘKOWAŁEM. A JAK ZAPROPONOWAŁEM BY ZAJĄĆ SIĘ DRONAMI W 2020 ROKU, TO SPRAWDZALI AGENTAMI CZY TO TAK. NO I EFEKTY I WIEDZA O SYTUACJI JAK WIDAĆ PO WYKRESIE SPÓŁKI ASSECO NA GPW. NO TO JAKIEŚ 48 ZŁ NA STARE PIENIĄDZE. A INFLACJA JAK OLERA. A CO RZĄDZĄCY MAJĄ DO PREZESA? PRZEZES DZIECKIEM NIE JEST.