• Wierzycie ze uda im się odkręcić? Autor: ~Kuba [79.110.205.*]
    Czy nie znajdą kogoś kto podpisze po analizie?
  • YES, YES YES Autor: ~Znany [176.122.240.*]
    Pytałem:

Dlaczego Państwo nie odpowiadacie na moje zapytanie ?
    Dorzucam jeszcze jedno :
    Jakie kroki podejmie Zarząd w celu wycofania spółki z notowań jednolitych ?

ODPOWIEDŹ MBF:

Witam, księgowość z biegłą kończą pracę. Myślę, że kwestia kilku dni publikacji raportu.

Odnośnie podwójnego fixingu, to jeśli na nim pozostaniemy to będzie to dla nas sytuacja niezrozumiała ze strony GPW. Zostaliśmy tam umieszczeni, bo odmówiono wydania opinii. Teraz opinia będzie wydana, więc powód zniknie.

Jeśli nie wrócimy od razu na notowania ciągłe, to tylko będzie to świadczyło o tym, że mogliśmy nic nie publikować (jak zrobiły to inne cwane spółki). I jedyne co by nas spotkało to zawieszenie. A po publikacji odwieszenie.

My pokazaliśmy wszystko co mamy bez ukrywania – na razie z tego powodu cierpimy (bo nawet w Regulaminie ASO nie ma słowa o zawieszeniu). Zresztą nawet nie tyle spółka cierpi, bo zaliczamy najlepszy rok w całej historii, co Akcjonariusze.

No , No ?

Ostro ? Mają rację KNF i GPW to sz a m b o = pisałem już o tym jest kilkanaście spółek co nie podało raportów do końca czerwca 2023 i co ? Nic
  • Re: YES, YES YES Autor: ~Zea [5.173.224.*]
    https://infostrefa.com/infostrefa/pl/wiadomosci/44722994,investment-friends-capital-se-1-2023-informacja-na-temat-bezprawnego-zawieszenia-notowan-emitenta-information-on-the-illegal-suspension-of-the-issuer-s-quotes
  • Re: YES, YES YES Autor: lycan [212.160.172.*]
    Oby to się potwierdziło tj. podany możliwy czas do publikacji raportu
  • Re: YES, YES YES Autor: ~Zea [5.173.224.*]
    Częściowo mają rację, inne spółki też się buntują, przeciwko niejednolitym standardom.Dobrze, ze już kończą, bo to było strasznie męczące
  • Re: YES, YES YES Autor: ~s1tock88 [31.0.126.*]
    Te infa o bezpostawnym działaniu do NAJBARDZIEJ KRYSTALICZNEJ spólki z NC - MBF zapewne RK pisał.Biedaczek prawdomówny , ile umów sfałszował ?
    Ale szkoda , ale szkoda - na takich uczciwych KNF i GPW sie zawzięła .Moze jeszcze pamietaja dlaczego musiał z Prezesa "znikac "
    taki uczciwy , taki uczciwy.
  • Re: YES, YES YES Autor: ~Wielebny [37.225.92.*]
    Nie płacz synu
    Kup se chechłacz
    Wielebny , jak to idzie "...nagrodzeni Ci co nie widzieli a uwierzyli " czy jakos tak.Np.Ch.yl nie widział a uwierzył i poswiadczył nieprawdę , został wynagrodzony zapewne z kasy spólki , czyli Twojej .Ale nie rozpaczaj miej wiare Wielebny.
  • Re: YES, YES YES Autor: ~thiago [66.42.94.*]
    rewizja fixow jest chyba cykliczna co iles tam miesiecy wic szansa ze po publikacji zejdzie z fixow jest zadna wedlug mnie
    Tomasz nie był przy objawieniu Chrystusa po Zmartwychwstaniu i mówił do pozostałych braci: " nie uwierzę jak nie zobaczę i nie włożę palców do Jego boku"
    Wtedy Jezus stanął pośród Nich i powiedział : " Tomaszu oto jestem , włóż palce do boku mego" i nie bądź niedowiarkiem . Zaprawdę powiadam Wam: Błogosławieni będą Ci co nie widzieli a uwierzyli. EŚw. JANA
    dzieki Wielebny za wyjasnienie , no popatrz to oni w Mbf wolą , jak nie widzieli a uwierzyli , byc wynagradzani a nie Bogosławieni?
    Co to sie dzieje?
    Nie można służyć dwóm Panom
    "Nie można służyć Bogu i mamonie" EŚw. Łukasza
    Jeżeli robią to dla pieniędzy zostaną potępieni na wieki
  • Re: YES, YES YES Autor: ~Giero13 [31.61.189.*]
    Dawać egzorcystę no będzie bieda
[x]
MBFGROUP -5,92% 6,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe