Kurs idzie w dół, bo na stanowisku prezesa jest człowiek, który nie może podać żadnej informacji espi. A jak dojdzie do tego, że co chwila KNF wrzuca jakieś nowe, a zarazem przypominające informacje to wiadomo, że prezes, który moim skromnym zdaniem jest figurantem po prostu jest przestraszony. Biedny prezes nie wie, jaką podać treść, żeby nikt się nie przyczepił. Jak się okazuje można zajmować poważne stanowisko zachowując się zupełnie niepoważnie.
Ten KNF to też jedna wielka ściema. Co oni robią? Tylko gadają i nic więcej. Do tej pory nikogo nie ukarali tylko ciągle piszą o jakiś podejrzeniach....
Quest, mam do ciebie takie pytanko. Ponieważ już widać, że nie ma co spodziewać się oficjalnych komunikatów, to czy nie mógł być napisać coś więcej z WZA. Chodzi mi np. o nowych członków zarządu. W jakim celu tu są, czy to się wiąże z nowym kierunki lub produktem dla spółki? Co miałeś na myśli, pisząc o informacji petarda? Wiem, że to twoje prywatne odczucia po walnym, ale już chyba nie ma sensu się z tym kryć. I tak siedzimy tu razem, a to jedyna szans na informacje. Oczywiście zawsze można coś znaleźć w necie, ale niestety nie wszystko. Z góry dziękuje.