Ukraina zagroziła rosyjskiemu handlowi na Morzu Czarnym, by przybliżyć koniec wojny. Możliwy jest prawdopodobnie większy udział polskiej logistyki i surowców w zaopatrzeniu materiałowym. Poczytajcie więcej na Forbes. Moim zdaniem jest tu szasnsa dla SZAR.
Wczoraj PKP podało że jedwabny szlak rozbuduje się na jednej że stacji w Zduńskiej Woli. Szar ma bazy przy szerokim torze którym od zawsze była wożona, stał i ruda, żelaza. Tak że stal pojedzie napewno tamtędy jak zaczną odbudowywać UA. Tym razem z Polski. Ukraina ma zniszczone huty.
Dokładnie. Spółka ma konkretną działalność i ustalony biznes, każdy też może dobie pojechać czy zobaczyć w necie, jak wygląda ten biznes. Koniunktura jest słaba. Ale takie spółki kupuje się właśnie wtedy.
Jest to oczywista nieprawda. Każdy ma dostęp do wykresu i danych. Jeśli za jakiś czas będzie te 20-25 groszy, to bedzie bardzo dobrze i piękny zarobek.
ktoś kto miał tego śmiecia od debiutu to przyzna Mi racje. Przez lat był kurs po 0,05 z wizjami niektórych co to za wspaniała spółka. Pozbyłem się śmiecia bez straty finansowej [ nie licząc prawie dekady zablokowanego kapitału i zero zysku z jego posiadania ] w czasie pandemi Covid., kiedy kurs został podbity do 0,35 . Jeśli masz tego śmiecia to zablokowałeś kapitał na lata lub sprzedaż , ze stratą. Tutaj zarabia tylko rodzinka Rurarz na takich najwniakach jak TY. Nie żal Mi Ciebie ponieważ piszesz bzdury.
Z twojej wypowiedzi wynika, że płaczesz od kilkunastu lat. Gratulacje!!!
Mówiłem ci, że mam dostęp do wykresu, tak jak każdy. Chocaż nie orzekłamuj. Kurs akcji spadł na otwarciu w pierwszym dniu notowań na rynku NewConnect do 0,16 zł. Potem była duża podbitka powyżej 0.6. Potem już nie było kursu tak wysoko. Na szczęście nie ma takich naiwniaków jak ty żeby pakować się w spółkę na debiucie, a potem płakać przez całe lata. Jak ktoś kupi teraz i poczeka, to będzie baaaardzo zarobiony.
Słuchaj naganiaczu ?. Sprzedaż w ofercie 0,30 i na debiucie zjazd do 0,15 , póżną jesienią 2010r. kurs podbito do 0,65 a na wiosne 2011r. kurs poniżej 0,27 i do info o emisji serii D zjazd na kilka naście groszy , pózniej przez kilka lat poniżej 0,10 ze zjazdem na 0,03. Podbitka na początku Covid do 0,35 i następnie powolny zjazd na obecny kurs. Kwiczeć To Ty kwiczysz i będziesz kwiczał ,że straciłeś kase, a Ja oszczegam innych by nie popełnili takiego błędu jak Ja wcześniej. Śmieć jest gównem którego nie należy ruszać bo sie przylepi do człowieka i bedzie sie samemu śmierdzieć. Szymon. i Beata Rurarz to żli ludzie , z nimi nie zarobisz tak jak wyrolowali rodzinę ze spółki Andrzeja i Piotra. Ciebie potraktują jeszcze gorzej.
Płaczku, pewnie pierwszy koszyczek podstawiasz po akcje i czekasz aż jeszcze spadnie. Albo jesteś takim nieudacznikiem, że siedzisz tu od lat i płaczesz, albo od lat naganiasz na spadki obrzydzając społkę, a potem upłynniasz akcje na podbitkach.
Obstawiam to drugie. Przestrzegać to trzeba przed takimi anonimowymi doradcami, którzy troszczą się, żeby ktoś nie wtopił. Nieźle "oszczegasz". Pewnie jak załadujesz do wora, to pierwszy będziesz krzyczeć, że będzie "wyszczał". He he, znamy takich. Słownik sobie kup, a nie "oszczegaj".
jako gracz zaglądam tu co jakiś czas, Psiocze bo straciłem prawie dekadę czasu na tym śmieciu z którym co chcą robią Szymon i Beata. Kiedyś ktoś o niku " he" pisał : zamrażarka na lata , a Ja jak Wy teraz Mu nie wierzyłem. Z tą rodzinką przy takim układzie w akcjonariacie to Wy nic nie macie do powiedzenia i tu nie zarobicie- jesteście dawcami kapitału. To prawda ,że nie lubię Szymona i Beaty za krętactwo i manipulacje
Wystarczy przejść po forach rożnych spółek i zawsze się ktoś taki znajdzie. Traumy to trzeba leczyć u psychologa. Na giełdzie łatwo nie jest. Też wtopiłem pieniądze wiele razy, ale bilans ogólny mam na plus. Tutaj nie zamierzam stracić. Każdy kto kupi poniżej 12 groszy będzie zarobiony. Na JSW kupowałem jak inni robili pod siebie i sprzedawali. A potem kupowali ode mnie 100 procent drożej. Tutaj też liczę na zarobek. Spółka nie jest jakaś super, ale zarobić da.