Wbrew haniebnej propagandzie całodobowego obecnego tutaj od dekad spółka nie zbankrutowała, spłaciła długi :D
Jedzie z nowym prezesem w nowe projekty :D
Jaka panika tutaj będzie na pincent nicków Kosciółka, gdy polecimy na 2-3 złote do końca roku, i kto wie co dalej? :D
Uwaga! - Te skandalicznie duże obroty ostatnio beze mnie, bo obiecałam sobie i Wam powyżej 200k akcji nie dokupować! Więc muszę grać w inne gierki i tam wykręciłam ostatnio 40-50% zysku. Ale jak przyjdzie co do czego...
Liczy się tylko kurs i wolumen na spółce, a nie jakieś opowieści z mchu i paproci. Kurs szoruje po dnie, wolumen jak w warzywniaku. Dorotka zdradza Vivid, którego jest rzeczniczka to nie do pomyślenia! W dodatku opowiada bajki, których nie chce w żaden sposób zweryfikować i myśli, że ktoś jej uwierzy.
Re: Nowa era Autor: ~Johnny_Pollack [102.165.48.*]
Ja mogę wiedzieć tutaj że my mamy dużo investory z mentalne choroby. Ten sytuacja jest trudny w ten moment i ja myślę że to może nie być koniec problemy tutaj.
Tu info o spłacie: https://vividgames.com/ir/obligacje
Ostatnia, niższa rata w wysokości ogółem 682,5 tys. PLN (65,00 PLN na 1 szt. obligacji), zgodnie z decyzją Zarządu została spłacona przedterminowo w dniu 24 sierpnia 2023 r.
Re: Nowa era Autor: ~Johnny_Pollack [138.199.35.*]
Dorotka man miała 300k akcje w czas kiedy ta cena była 3 złoty i teraz on mówi że średni cena za akcja poniżej 1zł i jest w plus a nie w strata? To jest nonsense.