Już teraz jednym tchem się na zachodzie wymienia Muska, Gatesa, Bezosa i Babieno Gratulacje za to prestiżowe wyróżnienie Panie Prezesie! I ukłony dla kapituły CIO LOOK za słuszną decyzję!
Gratulacje ! Warto przeczytać cały wywiad: https://ciolook.com/piotr-babieno-proficiency-in-developing-psychological-horror-games/
"Bloober Team wyobraża sobie siebie jako firmę, która przetrwa dziesięciolecia, a nie będzie ograniczona do celów krótkoterminowych. Dzięki strategii Bloober 3.0 firma zamierza umocnić swoją pozycję lidera i wejść na trzeci etap gatunku horroru do 2027 roku. Strategia koncentruje się na łączeniu horroru psychologicznego z elementami akcji, rozwijając się poprzez partnerstwa i promując swobodę twórczą w zespole. Wyznaczając ambitne, ale osiągalne cele, Bloober Team jest zdeterminowany, aby kształtować przyszłość branży gier."
Dnia 2023-08-24 o godz. 20:09 ~Takumi napisał(a): > Zero komentarzy ?
Chopie co tu komentować :-) Artykuł sponsorowany. Kapituła się zebrała, przyszedł przelew to wybrała ... Sprawdź sobie ile kosztuje taka okładka i będziesz wiedział. Trochę mnie już śmieszą zabawy prezesa w best CEO of de łorld... Zero komunikacji z akcjonariuszami, zero info na temat poczynań do zmiany parkietu a ja się dowiaduję o Bloo 3.0 . Niezły przeskok z 2.0 do 3.0 , się pominęło 2.1, 2.2, 2.3 :-) Gdyby ten gość komunikował się z rynkiem na poziomie innych firm eksajtowałbym się pewnie Bloo 3.0 przy kursie x 3, to by było nawet miłe :) Czyli moje marzenie - wprowadzenie w Bloo relacji inwestorskich 1.0