2.80% jest teraz już wyłącznie kwestią ceny, pamiętajmy o tym. Później to już tylko squeeze-out ale już na ich warunkach. O tym też pamiętajmy. Ja tam nie dygam do samego końca
2,7 mln akcji w rękach drobnych o to będzie bój. Czas zrobić firmie dobry PR po forach,,Bo zrobią po wszystkim wezwanie z lekceważąc akcjonariuszy np jeszcze po 2 zł.
Ja kupiłem niedawno pal licho, macie mała szansę na godziwą cenę i wygrana z Goliatem, a czy nie mogą uchwalić skupu akcji własnych i nawet nie będzie wiadomo kiedy osiągną prug jedyna rada wystawić swoje akcje np na 30 tak dla jaj i ściągnąć spekule.
Taka uchwała musi być podjęta na WZA i podlega pod sprzeciw i próbę jej uchylenia. Oficjalnie firma leci na stratach, więc za co skupią akcje, samobójczo ujawnią lewe zyski ? Po za tym emisja może być jeszcze uchylona przez sąd, nie wszyscy mieli w swoich DM możliwość zapisania się, wtedy wszystko jest do odkręcenia. Dziwię się KRSowi, że wyszedł przed szereg, być może będzie zaskarżenie. I jeszcze jedna rzecz, te ~2.95 mln akcji, które GI potrzebuje do 95%, są tylko w starej "rynkowej" puli która w obiegu opiewa na ok. 8 mln szt. Żeby skupić z arkusza prawie połowę dostępnych akcji to o ile musi ten kurs wzrosnąć 100, 200,.....300% ? Dla mnie to za mało...zdecydowanie czekam do końca całej tej zabawy.
Pojawmy się wszyscy na najbliższym walnym i wtedy możemy sobie porozmawiać. Każdy pokaże, co tam trzyma w garści i będą konkrety.
Nota bene już część nas to zrobiła uprzednio i zaowocowało to konkretem w postaci pozwu.
Zapraszamy. Do stolicy nie tak daleko, szczególnie jak komuś zależy.
Z tym FF tym bardziej pompa.Dokupywac jedyna rada, fundy po 3 zl moga oddac będą miały szybkie pieniadze dla znajomych królika jak wyprowadzić kase.... dobierac!!!! jedyna szansa dla nas drobnych.
Jakie fundy? Akcjonariuszami są: GI i my. Ja część oddam od 7PLN, a resztki powyżej 20PLN. Mam czas. Czekam cierpliwie na wezwanie lub dywidendy w kolejnych latach.
Brawo i wszyscy co posiadaja powinni ustawic poprzeczke osobiscie chcialbym jeszceze dokupic czekam do wrzesnia na kase ale wątpie czy cena sie utrzyma 15 zł ok.
Poniżej 10 zł nie oddam, zawsze chciałem mieć akcje takiej firmy i jak na GPW nadarzyła się okazja, to zamierzam z niej skorzystać.
Pozdro Exciter1975 oraz wszystkich współwłaścicieli tej firmy.
Twój pesymizm na GPW oznacza że jesteś takim małym niedźwiadkiem, można by rzec misiem Puchatkiem. Taki bardzo sympatyczny, słodki uroczy miś a jednak nic mu się nie udaje, nic mu nie wychodzi, wszystko poddaje w wątpliwość a nostalgia rozdziera jego myśli. Może to z powodu braku odpowiednich przyjaciół ? Zapytaj Krzysia gdzie się podziali Prosiaczek, Kłapouchy, Tygrys i cała reszta ferajny.
Wejdź na ich stronie w relacje inwestorskie, znajdź ogłoszenie o walnym zgromadzeniu i znajdziesz wszystkie niezbędne dokumenty wraz z wzorami pełnomocnictw. Np.
https://relacjeinwestorskie.gigroup.com.pl/pl/walne-zgromadzenie/
dokładnie, zawistne naiwniaki i tyle. załozylem grupe na fb chcialem z nazwiska wylozyc karty dogadać się to się nikt nie pojawił. tylko potrafią się wyzywać na forum i minusować. kupilem 5k wlasnie
Kupiłem wczesniej, niedawno sie tu pojawilem ale we wrzesniu dokupie jak ta cena sie utrzyma.I oddam na wezwaniu jak cena bedzie korzystna a na rynku niska zależy od różnicy.
Kuba ja otwarlem 50 akcjami ty kupiłeś 5 tys, tak jak mi miesiąc temu tak i dziś nikt tego nie pociągnie, Po co, bo GIG na wezwaniu i tak da 10 zł aż zazdroszcze takiej wiary.