Dziś i jutro korekta 5-6%, a potem znowu strzał do góry już z "2" z przodu. Potem znowu chwila korekty i znowu wyskok w górę. I już tak pozostanie w najbliższych tygodniach, na zmianę: mały kroczek w dół, dwa kroki w górę.
Proszę Państwa , Zaczęliśmy prawie na - 3 ale z fusów mi wychodzi że jeżeli dzisiaj zamkniemy się na plusie to była szybka korekta w locie bardzo szybka i jedziemy stabilnie do góry nie dużymi Skokami ale stabilnie i pozdrawiam tych wszystkich od pięć zeta!
Połowa ludzi kupiła w okolicach 30 druga połowa wie jaki ma papiery co robi a trzecia połowa będzie raczej teraz dokupować a więc chyba nie będzie sprzedaży
Dnia 2023-08-23 o godz. 14:39 ~PR napisał(a): > “Trzy polowy” :-)
Pozwól że zacytuję moją panią od historii z liceum: "Podzielcie mnie kartke na trzy równe połowy, tak żeby jedna z nich była większa." Jeśli jesteś w stanie docenić prawdziwą głębię tej wypowiedzi to witam w klubie.
To chodzilo jakos tak… Nauczicielka: “Tyle razy wam mowilam ze nie ma mniejszej i wiekszej polowy. Polowy sa rowne! Ale oczywiscie wieksza polowa klasy nie uwazala..”