Ja tam mam się dobrze. Akurat kilka lat temu zdałem sobie sprawę z tego, jak wielkie ścierwo posiadam w portfelu. W przeciwienstwie do innych nie wypieram tego i uważam, że kupując ten gnój popełniłem największa pomyłkę w moje karierze inwestorskiej :D
Ale jak kolega powyżej pisał - tutaj tylko po plecach się wszyscy klepią i nadal wypierają fakt posiadania gnoju :D
Jakim trzeba być niedojrzałym inwestorem (nie obrażając inwestorów), aby nie móc pogodzić się ze stratą i nie sprzedać spółki, co do której nie widzimy przyszłości. Na dodatek wylewając ciągłe żale. :) sprzedaj i żyj
Kłamstwa prezesa trzeba piętnować. Niech każdy kto chce kupić tą pseudo spółkę wiem z kim ma do czynienia. Chociaż w sumie po ostatnich numerach trzeba mieć poniżej 50 IQ, żeby w ogóle ta spółką się interesować
Cóż...jak już kiedyś pisałem - a wydaje mi się, że jesteś tu nowy, więc możesz nie wiedzieć - mam ten komfort, że nie muszę się przejmować tym, co tutaj mam utopione. Życzę Ci tego samego :)
A moim psim obowiązkiem jest ostrzegać ludzi przed tą spółką - za te wszystkie kłamstwa, których się dopuściła.
Psychy nie masz, żeby sprzedać a nie komfort, żeby mieć stratę. Cienias jesteś i nie masz nic wspólnego z inwestowaniem... Płaczesz jak małe dziecko i tyle. Ostrzegasz innych przed kupnem for? Pokaż mi inwestora, który kieruje się tym szambem (forum bankiera) w podejmowaniu decyzji... Powtórzę "inwestora" bo ty nim na pewno nie jesteś. Od lat na stracie.... buhahahaha
No masz rację - na FORku od lat jestem na stracie :) Na szczęscie na innych walorach wybiłem się tak mocno, że forkiem nie muszę się już przejmować. Wyczuwam raczej zazdrośc z Twojej strony, że mogę sobie pozwolić na taki komfort w przeciwieństiwie do Ciebie. Wysłać Ci kartkę z Korei i Japonii, z urlopu? Bo udało mi się troszkę zarobić w tym kwartale na spontaniczny wyjazd :D Wszystko dzięki "nieudanym" inwsestycjom. Podaj tylko adres.
Nie zapomnij jeszcze spytać "ha", po co ciągle pisze tu różowe komentarze, skoro jeśli nikt się niczym nie sugeruje. No bo skoro on może pisać na plus to chyba ja moge na minus, co?
No i pochwal się wszystkim, jak bardzo jesteś na plusie jeśli chodzi o FORka. Co Cię tak oszołomiło w tej perełce :D
Ojtam...może już do niego doszły pewne fakty :D
Poza tym na tle lat te kilka tygodni to naprawdę nic nadzwyczajnego.
No ale ok, dośc już o mnie i o ha.
To jakie perpsektywy? Jakie rokowania? Kolejny FM nadzejdzie i wyrwie wszystkich z butów?
Ja nadal liczę na to, że drwal w Chinach wyniesie forka na wyżyny. Trzeba tylko poczekać kolejne kilka lat. Nie zapomnijmy też o naszej grze dedektywistycznej, która wyznaczyła nowy nurt w tego typu przygodówkach. Tutaj też liczę na grube setki tysięci.
A Wasze dobrze rokujące produkcje to jakie? Tylko błagam - nie piszcie o Domku Umarlaków czy Smokach, bo to już nudne...