• Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~dajjuzspokoj [83.168.118.*]
    Nie schowałem się, tylko szkoda mi czasu na ciebie i tego drugiego przegrywa tutaj. Tutaj już wszystko zostało powiedziane. A co ty możesz zaoferować? Poczekam, aż znowu spreparują jakieś ESPI albo jak trochę drgnie i znowu będziecie z tym drugim oszołomem biegać w euforii. W najgorszym wypadku poczekam na publikację raportu za III kwartał, wtedy na bank znowu dostaniecie kociokwiku. Lubię tutaj się z was pośmiać, ale co za dużo to nie zdrowo. Sam widzisz jakie są notowania i jakie perspektywy. Więc co to da, że napiszę "o popatrz jak spada a miało według was rosnąć" a wy znowu będziecie dostawać piany na twarzy. Zresztą ty teraz masz inne zajęcie, przekrzykiwanie się z takimi samymi nagonami jak ty na tej spółce od szpitala. Myślę że tam jesteś u swoich i tam się doskonale odnajdujesz. Ponadto nie za bardzo ogarniasz, co się wokół ciebie dzieje twierdzisz że pudel to ten akcjonim, to się dobrze przyjrzyj ich wpisom i ich publikacjom nie mówię już o różnych IP bo to biorąc z ciebie przykład można zmienić, ale np momentom publikacji. Często się pokrywają nawet co do sekund. Zresztą widać że oni mają różny styl pisania. Ale lubię patrzeć jak cię ten pudel podpuszcza i robi w konia. Nie chce mi się już do tego dołączać, bo szkoda mi tych pięknych letnich dni, dlatego tylko czytam i się z tego śmieję. Pozdrawiam, dajjuz spokój zakamuflowana opcja niemiecka.
  • Bankrut inm . Autor: ~Ta [31.61.182.*]
    I stary wtopiarz :)
  • Re: Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    Dnia 2023-08-22 o godz. 11:34 ~dajjuzspokoj napisał(a):
    > Nie schowałem się, tylko szkoda mi czasu na ciebie i tego drugiego przegrywa tutaj. Tutaj już wszystko zostało powiedziane. A co ty możesz zaoferować? Poczekam, aż znowu spreparują jakieś ESPI albo jak trochę drgnie i znowu będziecie z tym drugim oszołomem biegać w euforii. W najgorszym wypadku poczekam na publikację raportu za III kwartał, wtedy na bank znowu dostaniecie kociokwiku. Lubię tutaj się z was pośmiać, ale co za dużo to nie zdrowo. Sam widzisz jakie są notowania i jakie perspektywy. Więc co to da, że napiszę "o popatrz jak spada a miało według was rosnąć" a wy znowu będziecie dostawać piany na twarzy. Zresztą ty teraz masz inne zajęcie, przekrzykiwanie się z takimi samymi nagonami jak ty na tej spółce od szpitala. Myślę że tam jesteś u swoich i tam się doskonale odnajdujesz. Ponadto nie za bardzo ogarniasz, co się wokół ciebie dzieje twierdzisz że pudel to ten akcjonim, to się dobrze przyjrzyj ich wpisom i ich publikacjom nie mówię już o różnych IP bo to biorąc z ciebie przykład można zmienić, ale np momentom publikacji. Często się pokrywają nawet co do sekund. Zresztą widać że oni mają różny styl pisania. Ale lubię patrzeć jak cię ten pudel podpuszcza i robi w konia. Nie chce mi się już do tego dołączać, bo szkoda mi tych pięknych letnich dni, dlatego tylko czytam i się z tego śmieję. Pozdrawiam, dajjuz spokój zakamuflowana opcja niemiecka.

Jak to nie jestem akcjonim staryznajomy i milion innych nicków które ten chory vincenciłeb wymyślił? To nic, że nigdy nie miałem akcji inventiona a o samej spółce dowiedziałem się od tego cymbała, ale niech myśli co che :) Uwielbiam jak przygłup z ławeczki w parku Zamkowym przy ulicy Bytomskiej w Mysłowicach wymyśla kim nie jestem, teraz dołączy zakamuflowana opcja niemiecka. Ale mam świetny ubaw z i.d.i.o.t.y On sobie nagrabił u takiej ilości ludzi, że teraz sam nie wie kogo atakuje. A wystarczy poczytać stare wpisy na forum żeby głupkiem kręcić jak Popay sterem.
  • Re: Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~odp [84.205.172.*]
    Kto by cię czytał leszczu z pod drzewa, którego regularnie d Ymają kolesie z Bydgoszczy:) pracuj dalej w kanałach nawozie giełdowy bo będzie im trzeba dokładać pod drzewem, haha
    Idzie gość przez las i słyszy jak ktoś drze się w niebogłosy prosząc o pomoc
    Gość podchodzi a tam goły staryznajomek przywiązany do drzewa łka, że zabrali mu kasę, rozebrali i.. wykorzystali.
    Na co gość się rozgląda, rozgląda, otwiera rozporek i mówi : Oj nie masz pan szczęścia, nie masz pan szczęścia, hahaha
  • Re: Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~podradomskijamnik [83.26.158.*]
    Dnia 2023-08-25 o godz. 15:18 ~odp napisał(a):
    > Kto by cię czytał leszczu z pod drzewa, którego regularnie d Ymają kolesie z Bydgoszczy:) pracuj dalej w kanałach nawozie giełdowy bo będzie im trzeba dokładać pod drzewem, haha
    > > Idzie gość przez las i słyszy jak ktoś drze się w niebogłosy prosząc o pomoc
    > > Gość podchodzi a tam goły staryznajomek przywiązany do drzewa łka, że zabrali mu kasę, rozebrali i.. wykorzystali.
    > > Na co gość się rozgląda, rozgląda, otwiera rozporek i mówi : Oj nie masz pan szczęścia, nie masz pan szczęścia, hahaha

Ty mnie czytasz biedo spod Radomia przywieziona w bydlęcym wagonie na Śląsk i zakwaterowana w poniemieckiej kamienicy w niemieckim mieście Myslowitz, którą niebawem będziesz musiała opuścić jak tylko PO wygra wybory. Jak vincenta przywieźli do tego domu to z muszli klozetowej pił wodę bo po raz pierwszy widział łazienkę w domu.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.119.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~Ziomal [46.204.4.*]
    I tak nie czytam frajerów, ale jak tak tęsknisz za Myslowitz to przyjedź, to te koraliki ci dp.ą wyjdą albo odwrotnie paszczą haha
    Choć u ciebie to wszystko jedno:(
    Dnia 2023-08-25 o godz. 19:49 ~Ziomal napisał(a):
    > I tak nie czytam frajerów, ale jak tak tęsknisz za Myslowitz to przyjedź, to te koraliki ci dp.ą wyjdą albo odwrotnie paszczą haha
    > > Choć u ciebie to wszystko jedno:(

To teraz jesteś ziomal? Czyim ty ziomalem vincenciłbie możesz być hahaha? Gorolskie ścierwo zjechałeś już na parking i będziesz teraz cały weekend znowu zaśmiecał forum? Biedni Ci prawdziwi Ślązacy, tyle im tego syfu ze wschodu nawieziono.
  • Re: Vincent widzę że bardzo za mną tęsknisz. Autor: ~Haha [46.204.4.*]
    Większego ścierwa od ciebie nie ma. Ale, że jesteś chory pajacu, nie będę się nad tobą znęcał:)
    Dnia 2023-08-25 o godz. 21:11 ~Haha napisał(a):
    > Większego ścierwa od ciebie nie ma. Ale, że jesteś chory pajacu, nie będę się nad tobą znęcał:)

Popatrz w lustro to zobaczysz. Nie odpowiedziałeś śmieciu na pytanie. Koniec jeżdżenia ciężarówką w tym tygodniu? I czemu nie naganiasz na gniota hahahha.
[x]
OZECAPITAL 1,93% 0,42 2025-11-28 16:43:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.