• Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~ferdynand [188.33.224.*]
    Czy kolejny raz nas zwiedzie?
  • Re: Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~Spekulant [46.227.240.*]
    Da raport w terminie tym razem. Czemu nie zapytacie prezesa, czy pracownikow spolki na messangerze na facebooku w terminie da, ale i tak spodziewam sie jakich 20 moze nawet 15gr po odwieszeniu moze nawet 10gr za kilka miesiecy wtedy sobie odkupie Minutorka duzo taniej, a tymczasem zarabiam na IBC i Greenx. W przyszlym roku MTE oddam po ok 1zl a moze duzo wyzej zobaczymy po odpowiednich infach tylko wpierw wezme od was po 15 moze 10gr sie uda nawet na fixach fajnie ze je zrobili, bo sie kupi sporo taniej, pozdro :)
  • Re: Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~racjonalista0229 [188.252.84.*]
    No, niesamowicie tam zarabiasz, tak jak tutaj kupując po zeta i sypiać po 30 groszy, żeby potem kupić za to jeszcze większe G xD
  • Re: Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~Free [78.8.10.*]
    Odważne stwierdzenie Panie racjonalista:) Greenx ma roczną stopę zwrotu na poziomie 300%, czego nie można powiedzieć o MTE. Jednak bardziej wierzę w wygrany arbitraż, niż w to że z tych magazynów będzie konkretna kasa.

Obecnie ze spółek, które mam w portfelu do gniotków zaliczam dwie pozycje w tym tą gorszą jest właśnie MTE. Jednak straty na tym są już spore, a po odwieszeniu można się spodziewać wodospadu.
    Tak jak pisałem już wcześniej, nawet jak to dokupię na przecenie to pod kółka, żeby wyjść na zero ewentualnie pomniejszyć stratę. Na pewno nie pod inwestycje, bo jakoś średnio wierzę w umiejętności prezesa.

Oczywiście podbitka na pewno jakaś będzie, bo w końcu trzeba wepchnąć naiwniakom miliony akcji, ale kiedy to będzie? W tym czasie na giełdzie na pewno pojawi się jeszcze kilka Będzinów czy Merkatorów, dlatego jak dla mnie szkoda mrozić tutaj hajs.

Jednak zablokowanie środków na trzy miesiące, gdzie mogłem iść w czerwcu m.in. na wspomniany już tutaj Greenx i w miesiąc miałbym 30-40%, skutecznie mnie wyleczyło z wiary w tę spółkę. Na pewno nie zauważyłem u siebie objawów syndromu sztokholmskiego, szczególnie po kiepskim raporcie za II kwartał:)
  • Re: Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~gracz [83.26.192.*]
    Kurs zleci jak bedą sprzedajacy za wszelką cene, na fix łątwo zrobic ustawke,którą beda chcieli wykorzystać takie spekulanty, Ci co teraz posiadaą akcje nie wydaje sie aby sypali bez opamietania.
  • Re: Czy Prezes da w terminie raport roczny (i tak po terminie)? Autor: ~Opinia [188.146.115.*]
    Spekulant już sprzedał po 3 zł a teraz kupi po 10gr.

Gość to świetny antywskaźnik
[x]
MTENERGIA -3,42% 0,28 2023-06-01 15:46:31
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.