• Moder i obroncy mbf bez urlopu? Autor: ~s1tock88 [31.0.125.*]
    wróciłem i juz czujni wyznawcy donosżą ? czy to ty RK ?- posty kasowane ?

• Spadną liście a my Autor: ~Mar [188.147.97.*]
    Nadal będziemy czekać
    Tak- mam akcje
    Tak- biadole
    Głównie na siebie bo jak można było takie coś kupić
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    SPOKO ZARAZ SKRĘCĄ RAPORT I ODWIESZĄ TEGO GNIOTA
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Tomek [37.248.216.*]
    Pisali nie krócej jak 20 dni roboczych czyli 9 sierpnia. Espi to potrafią ciągle pisać a sprawozdania już nie
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Myśleć [37.225.3.*]
    "Strony wstępnie oszacowały, że prace nad wydaniem sprawozdań z badania za rok 2022 potrwają nie krócej niż 20 dni roboczych."

Wielkie problemy masz z czytaniem ze zrozumieniem jeżeli uważasz, że sprawozdanie powinno być opublikowane max do 9 sierpnia. Choć nie dziwi mnie to bo tak samo jak z czytaniem masz problemy z formułowaniem swoich myśli w tworzonym przez siebie z trudem tekście.
    Nie krócej, czyli nie wcześniej.
    Tym samym zastrzegli, że wydanie sprawozdania nastąpi nie wcześniej niż 09 sierpnia br. ( tym dniu mijał 20 dzień roboczy od podpisanej w dniu 12 lipca umowy.
    A jak nie wcześniej, to równie dobrze sprawozdanie może być wydane jutro jak i za miesiąc.

I czego tu nie rozumiesz?
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Wielebny [83.31.166.*]
    Bez urazy ale drogie dziecko te ich raporty to jednak bełkot , ponieważ w raporcie za 2Q napisali, że raport będzie nie wcześniej niż 20 dni rob. Tj. 20 sierpnia
    Maja problem z myśleniem ale co się dziwić gdyby było inaczej spółka ciągłe byłaby notowana normalnie
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Wielebny [83.31.166.*]
    Chodziło mi oczywiście o raport z badania sprawozdania za 2022r
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Beka [37.47.243.*]
    ~Wielebny odpowiada ~Myśleć2023-08-23 05:45IP 83.31.166.*
    Bez urazy ale drogie dziecko te ich raporty to jednak bełkot , ponieważ w raporcie za 2Q napisali, że raport będzie nie wcześniej niż 20 dni rob. Tj. 20 sierpnia

A skąd, z jakiej metody wyliczenia wychodzi tobie 20 sierpnia.

12 lipca podpisana umowa, to jak drut wychodzi, że 20 dni roboczych mija 9 sierpnia, ni wcześniej nie później.

Jak wyżej ktoś napisał 9 sierpień jest pierwszym dniem, w którym mogliśmy doczekać się wydania sprawozdania za 2022 r.

wielebny, do Częstochowy na drugą pielgrzymkę.
  • Re: Spadną liście a my Autor: ~Wielebny [37.225.86.*]
    Baranku ................ Boży
    W raporcie za 2Q /2023 jakiś nawiedzony drukuje że badanie nie wcześniej jak 20 sierpnia = jak wcześniej wspomniałem = BEŁKOT
[x]
MBFGROUP -5,92% 6,04 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.