Jest tak jak przypuszczałem, spółka poszła w totalne zapomnienie inwestorów, kapitał odpłynął i odbywa się teraz powolne opadanie na niewielkich obrotach. Scenariusz tak zwanej gotowanej żaby, w którym ci którzy jeszcze tu zostali będą obserwować codzienne osuwanie się kursu na coraz niższe poziomy przed długi czas i mając nadzieję na cuda i pocieszając się tym że nie spada już tak szybko, będą się wykrwawiać z kapitału długimi miesiącami, aż w końcu sprzedadzą akcje za ułamek obecnej ceny za rok czy dwa.
Nie gadaj głupot tak gadali na moonlit i z 5pln padło na 16 groszy. Chyba jednej rzeczy małolaci na tej spółce nie rozumieją a co kiedy pojawi się problem z cashflow i wtedy łup na dno. To tylko moje przypuszczenia i obawy
a ja biore z prawej i oddaje z lewej. kolega mi mowil ze w ten sposob kreci sie biznes wiec ja skupuje po P a oddaje po L i rzeczywiscie obroty robie spore wiec BIZNES sie KRECI !!!
Zawsze tak jest, najpierw dokupują jak spadnie bo myślą że jest tanio, potem uśredniają po emisji bo myślą że jeszcze taniej a na koniec sprzedają wszystko po kolejnej emisji bo już nie mają nerwów.