Kto wie (nie zgaduje) skąd wzrost w pon i spadki wczoraj + dziś? Żadnych nowych informacji na forum (może są i nie wiem), a wahania dość spore. Jeśli było ostro w górę to skąd nagle w drugą stronę dwa dni z rzędu?
Re: kto wie? Autor: ~Wielki_Gatsby [145.224.101.*]
A jakie sz. ma osiagniecia zeby przelozylo sie to na kurs i generowalo stabilny wzrost czy sklanialo do akumulowania tych akcji? Udział w kilkudziesieciu konferencjach, w szkoleniach, tweeterowe komunikaty o niczym, projekcjach sz. na temat partneringu, dodruki akcji, itd
Dnia 2023-08-17 o godz. 12:58 ~Wielki_Gatsby napisał(a): > A jakie sz. ma osiagniecia zeby przelozylo sie to na kurs i generowalo stabilny wzrost czy sklanialo do akumulowania tych akcji? Udział w kilkudziesieciu konferencjach, w szkoleniach, tweeterowe komunikaty o niczym, projekcjach sz. na temat partneringu, dodruki akcji, itd
Pytałem o wzrost sprzed 3 dni i co na niego wpłynęło. Konferencje, szkolenia itd chyba nie, albo o czymś nie wiem. Po tym wzroście są z kolei ponowne spadki i też jakoś nie widzę powodu. To czy są przesłanki do wzrostó czy ich nie ma to inna sprawa. Być może i nie ma faktycznie. Tak czy inaczej skądś wzrost na poziomie 8-9% w ciągu jednego dnia był. Później spadek, spadek...