Kolejna firma ma zaszczyt wpisać Compremum jako dłużnika do KRD. Wierzycielem jest PRZEDSIĘBIORSTWO WIELOBRANŻOWE "BASIS" SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ ul. SPORTOWA 20, 89-200 SZUBIN, NIP: 5581727886
Czy to nie jest wstyd dla spółki giełdowej Panowie?
W "Załączniku Nr 4 do Regulaminu systemu kwalifikowania dostawców w „PKP Intercity” Spółka Akcyjna" na stronie 17-tej spółka Compremum, Transtrain sp. z o.o. ma aktualny status jako WSTRZYMANY.
Zdajesz sobie sprawę z konsekwencji podawania nieprawdziwych informacji ? Nigdzie w ostatnim raporcie kwartalnym tego nie ma, aby mieć dostęp do KRD trzeba zapłacić, a ty Golasie robisz to na zlecenie spekulantów.
Dnia 2023-08-17 o godz. 11:49 ~Spokojny napisał(a): > Zdajesz sobie sprawę z konsekwencji podawania nieprawdziwych informacji ? Nigdzie w ostatnim raporcie kwartalnym tego nie ma, aby mieć dostęp do KRD trzeba zapłacić, a ty Golasie robisz to na zlecenie spekulantów.
Zdaję sobie sprawę z konsekwencji, dlatego piszę otwarcie. Jak nie ma takich informacji to pytaj Lukasia przez ścianę. Ja biedny, a dostęp mam i widzę wyraźnie, że Compremum jest wpisane w KRD za niezapłacone długi. Jeśli takiego inwestora jak Ty nie stać na abonament od 160 do 450 na miesiąc to znaczy, żeś sprzedajny żebrak.
I jakie bajki jeszcze tutaj napiszesz ? Długi nie są problemem jeśli po drugiej stronie firma ma aktywa do ich spłaty, a tutaj bez problemu te aktywa są, dlatego spłacono przed terminem obligacje. Widać, że już bez pardonu próbujecie zdemolować kurs spółki, ale wasze krętactwa zostały już zgłoszone do prokuratury.
Wyczytaleś w tych dwóch artykułach z Gazety Prawnej i Rzeczpospolitej jakieś moje rozumowanie ?
Wow moje gratulacje niestety muszę Cię rozczarować nie ja jestem autorem tych tekstów !! To tylko linki.
Teraz myślisz że piszesz z dziennikarzami z gazet tak jak z Łukaszem Fojtem i całym zarządem Compremum tutaj ? Buhaha !!
To naprawdę jest sprytne podejście do forum bankiera !!
Spokojnie, każdy wątek ma takich klaunów. To bez znaczenia, zero, null. Piaskownica z babkami niesie dalej niż te fantasmagorie. Powiem za to że za rogiem czai się pewna............ no, to tyle ode mnie.
Dnia 2023-08-17 o godz. 14:03 ~Spokojny napisał(a): > I jakie bajki jeszcze tutaj napiszesz ? Długi nie są problemem jeśli po drugiej stronie firma ma aktywa do ich spłaty, a tutaj bez problemu te aktywa są, dlatego spłacono przed terminem obligacje. Widać, że już bez pardonu próbujecie zdemolować kurs spółki, ale wasze krętactwa zostały już zgłoszone do prokuratury. Spokojny, o jakich aktywach piszesz ? O sprzedanej fabryce w Słonawach czy o umowach z Intercity i PLK ? To chyba były największe pozycje w aktywach w ostatnim bilansie.
Dnia 2023-08-17 o godz. 15:40 ~Bin napisał(a): > Dnia 2023-08-17 o godz. 14:03 ~Spokojny napisał(a): > > I jakie bajki jeszcze tutaj napiszesz ? Długi nie są problemem jeśli po drugiej stronie firma ma aktywa do ich spłaty, a tutaj bez problemu te aktywa są, dlatego spłacono przed terminem obligacje. Widać, że już bez pardonu próbujecie zdemolować kurs spółki, ale wasze krętactwa zostały już zgłoszone do prokuratury. > Spokojny, o jakich aktywach piszesz ? O sprzedanej fabryce w Słonawach czy o umowach z Intercity i PLK ? To chyba były największe pozycje w aktywach w ostatnim bilansie. >
Bin, Spokojny-nerwowy myśli, że kary to aktywa, czym większe tym lepiej.
Dnia 2023-08-17 o godz. 14:03 ~Spokojny napisał(a): > I jakie bajki jeszcze tutaj napiszesz ? Długi nie są problemem jeśli po drugiej stronie firma ma aktywa do ich spłaty, a tutaj bez problemu te aktywa są, dlatego spłacono przed terminem obligacje. Widać, że już bez pardonu próbujecie zdemolować kurs spółki, ale wasze krętactwa zostały już zgłoszone do prokuratury.
Nie trzeba było długo czekać wywołując prokuraturę. Cały wczorajszy dzień tam spędziłem będąc szczerze zdziwiony wezwaniem. Prokuratura i nie tylko (KNF i UOKiK również) jest bardzo zainteresowana osobami związanymi z Compremum i samą spółką. Jest kilka tomów segregatorów z aktami. Pytano mnie o umowy między mecenasem Szymańskim i Panem Raubo dotyczące pożyczek z możliwością zwrotu w akcjach. Musiałem kopie tych dokumentów czytać cały dzień i odpowiadać na szczegółowe pytania. Tak mogę to krótko opisać nie będąc prawnikiem. Lista osób w kolejce na przesłuchanie jest długa, byłem drugą osobą przesłuchiwaną. Z charakteru prowadzonego przesłuchania można jednoznacznie wywnioskować, że spółka i osoby z nią związane od dłuższego czasu są monitorowane przez odpowiednie organy.
Czy wcześniej na forum opisywane sytuacje i przekazywane informacje potwierdzą związek z manipulacjami mecenasa Szymańskiego poprzez podstawione osoby, w tym przypadku wymienianego w umowach Pana Raubo? Czy właśnie o tę sytuację chodziło osobą piszącym tutaj o wielkim WOW, które niebawem się wydarzy? Życzę wszystkim udanych inwestycji i spokojnych ostatnich dni wakacji.
Qbq te trolle już całkowicie straciły pomysł na to jak zbijać kurs akcji haha.
Nie wiedzą nawet gdzie Raubo zarabiał pieniądze.
Jest Rok 2005 Andrzej Raubo sprzedaje udziały w Komforcie i wchodzi na rynek nieruchomości w 2009 jest już na 54 miejscu wśród 100 najbogatszych Polaków na liście Forbsa z majątkiem 240 mln zł !!:
No ale oskarżać jednego z najbogatszych Polaków o to że potrzebował jakichś pożyczek z kradzionych ukradzionych pieniędzy w PBG Przez Prezesa Wiśniewskiego i Wiceprezesa Szymańskiego no cóż ciekawe podejście.
Może byście się w końcu zdecydowali kogo uważacie za słupa w Compremum Fojta, Raubo czy NN OFE, bo non stop zmieniacie zdanie a przecież jesteście tu najbardziej poinformowani !! Haha
Dnia 2023-08-20 o godz. 13:38 ~Kr napisał(a): > Może byście się w końcu zdecydowali kogo uważacie za słupa w Compremum Fojta, Raubo czy NN OFE, bo non stop zmieniacie zdanie a przecież jesteście tu najbardziej poinformowani !! Haha
O NN OFE tylko ty piszesz. Lukaś zwykły słup nie mający nic do powiedzenia. Czasem może tylko wsiąść na Tamarę.
Artur tak tak wiemy według Ciebie i Bina.. Łukasz Fojt to słup Andrzej Raubo też .. więc pozostaje pytanie czy NN OFE też zaliczycie do słupów.
Wasze wypowiedzi są tu bardzo jasne wszystkich posądzanie o popełnianie przestępstw.
Dnia 2023-08-27 o godz. 20:53 zakar napisał(a): > Artur tak tak wiemy według Ciebie i Bina.. Łukasz Fojt to słup Andrzej Raubo też .. więc pozostaje pytanie czy NN OFE też zaliczycie do słupów. > > Wasze wypowiedzi są tu bardzo jasne wszystkich posądzanie o popełnianie przestępstw.
Compremum nadal widnieje w KRD. Chyba zagrzało tam miejsce na zawsze.