• Zarząd ... dał dyla! Autor: oilman [178.235.179.*]
    ... i to dzien wczesniej przed publikacja raportu:) Pewnie nie bylo co publikowac:) Niech juz oglaszaja te upadlosc, zawsze to mozna opchnac koledze ... lub nawet zonie w transakcji poza sesyjnej:)
  • Re: Zarząd ... dał dyla! Autor: ~Rysiek [5.173.129.*]
    Olimanek ,Rysio też stąd ucieka . Pod koniec września coś tam się napisze . A Ty razem z Chciwulkiem pilnuj interesu
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..3 Autor: ~Rysiek [5.173.137.*]
    Animatorek , coś tam zostało napisane tak jak u góry było wskazane . Nie wiem czy wiesz ,ale ten niski kurs to jest wina zbyt słabego dokręcenia Twojej korbki .A wszystko musi być dokonane w granicach opłacalności , ponieważ inaczej to jest tylko tępy styl jazdy . Korbkę należy po starym przebiegu od momentu założenia mocno dokręcić . No, może nie tak jak na Remedis biznesradar 1,8. PLN , bo można gwint zajeździć.. Pamiętaj także aby się wszystko kręciło bez chrobotania .Dlatego nie zapomnij dodać trochę smaru ,ponieważ bez naoliwienia Olimanek i Chciwulek nie będą w pełni zadowoleni .
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..4 Autor: ~Rysiek [5.173.137.*]
    Olimanek , Gościu Remedis , Gościu Szyld i Chciwy , to co rozwiązujemy zagadkę ? A więc co takiego napisał Oliman dnia 2 .02 . 2023 r ...( Te wpisy na dole )..a Wy wszystko dalej żeście powielali czyli pisali to samo . Podaliście wszystko jak na tacy . Wszyscy razem wzięci zaznaczam . Wiecie na czym to polega ? Należy tylko tę tacę odwrócić do góry nogami . No fachowcy z INC i Wielcy Akcjonariusze dacie radę to rozwiązać gdzie Ci wymienieni w Swoich wpisach popełnili błąd ? Nadmieniam ,że Oliman to zaczął . A jak chcecie to mogę Wam to wszystko wytłumaczyć prosto i krótko .
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..5 Autor: ~Rysiek [5.173.137.*]
    Oliman Ty dobrze ująłeś te rzeczy ,tylko nie tak jak trzeba .Macie szczęście ,że tu na tym się absolutnie nikt nie zna .A od 2.02.2023 r do zawieszenia....... ile to było czasu ?
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..5 Autor: ~Rysiek [5.173.137.*]
    Pomyłka było to ..dnia 2.02. 2022r i wzwyż
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..6 Autor: ~Rysiek [5.173.137.*]
    Olimanek i wszyscy wymienieni Dżentelmeni na górze . Takie najprostsze pytanie .Załóżmy Rysio jest obecnie Prezesem spółki Remedis . Ktoś bardzo bogaty chce zapłacić za szyld spółki 100 mln dolarów .Czyli interes znakomity .Tylko jest pewien problem . Powiedzcie Wy na górze jak to zrobić...? ( czyli jak sprzedać ) . No Olimanek zaczynaj jako pierwszy ? Coś mi się wydaje , że Wy nie wiecie co to jest giełda ?
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..7 Autor: ~Rysiek [46.113.8.*]
    Animatorek , maślaczków z cebulką podjadłeś trochę .? A.... czy czasami coś nie kombinujesz ? No wiesz ,żeby tu nie pewna drobnostka w tym całym zamieszaniu ,to na haczyku byś tu potrzymał nawet i ruski rok .
  • Re: Zarząd ... dał dyla!..8 Autor: ~Rysiek [46.112.2.*]
    Olimanek , Chciwulek , Animatorek Dobroczyńco powiedzcie czemu nie śmiejecie się z Osiłka Rysia za to ,że nie miał racji ? Spółka padła i to wszystko . ........No powiedzmy prawie padła i to wszystko . Zawsze bardzo podobała mi się ta reklama . ......Prawie Żywiec ....chodzi o piwo . I teraz do Was pytanie ...Czy spółka padła czy prawie padła ?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [149.88.98.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta 2 To jest piękno Autor: ~Rysiek [5.184.109.*]
    Grubiutki, bardzo ładnie gracie . A dlaczego ? Bo słychać tylko milczenie .A to jest bardzo dołujące
    A może tego .nikt nie słucha? A żeby takie coś brać z uśmiechem to trzeba się na tym znać. ........Grubiutki mam do Ciebie pytanie . ? Czy chcesz się z Rysiem zmierzyć o tajnikach giełdy A może wystawisz jakiegoś Zawodnika , który mógłby Rysia pokonać?
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [104.254.89.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora)..2 Autor: ~Rysiek [31.60.236.*]
    Grubiutki cały czas myślę, gdzie tak ładnie nauczyliście się grać.? Nie wiem czy wiesz , ale taka zagrywką w pamiętnikach Pułkownika Sandersa nazywa się Ogon Węża. Na kupnie już zaszły zmiany? Ci kupujący po jednym groszaku już poznikali .którzy uważali się za zwycięzców poza jednym Nieszczęśnikiem . Oferowali na kupnie niezbyt wygórowaną sumkę więc musieli żagle zwijać. Teraz przyjdą realiści co nie mają złudzeń co do wartosci tych papierków.
[x]
REMEDIS 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.