kluczem to ci trollu Ta robili bo skrzypisz jak stara stodoła i powtarzasz brednie od 3 lat. Identycznie trollowałeś na 4Mass w lipcu 2020 tuż przed wzrostem z 16-20 groszy na ponad 4,2 zł.
Nie wiem co wy trolle jeszcze wymyślicie ale troche mi was żal, musicie być mocno zdesperowani i poirytowani. A ja sobie spokojnie Invention zbierałem od 11 do 12 groszy i obecnie zysk na portfelu +60%. I nawet dziś dokupiłem kolejne 30 k szt. Średnia ciut powyżej 12 groszy. I rzeczywiście stracić pieniądze mogę TYLKO w sytuacji bankructwa. Jest to tak prawdopodobne jak to, że troll Ta zmądrzeje :D
INVENTION czeka na wpływ 20 mln dotacji, Invention czeka na zakończenie i rozliczenie w tym roku 2 projektów o łącznej wartości ok 50 mln zł, Invention na bazie szpitala i tutorderm w swoim CB+R będzie rozwijał projekty medyczne VR+AR i oczywiście będzie to robił z kolejnych wielomilionowych dotacji i docelowo w perspektywie czasu wartość szpitala będzie bliżej 100 mln zł.
Może lunatykował i tak z ataku histerii nocnej w pomroku sennym lunatykował i dał wpis dając upust swojej złośliwej naturze... i jak znam go dostatecznie dobrze to pewnie troll marudził... był zły, że albo wisi albo że na peronie...
do czasu aż nie ruszy kurs INVENTION nie ma szans na wzrosty SOFTBLUE bo tu nie ma pod co grać i tylko INVENTION pod zakończenie budowy i pierwsze przychody może bujnąć kursem i pociągnąć Softa za sobą. I nie ma co dyskutować bo tak jest
Już dzisiaj trochę za szelki znowu pociągło. Spokojnie, od poniedziałku jedna i druga padlina wrócą na swoje miejsce zanim swobodnie zaczną opadać w stronę 10 gr.
Powyżej 1 to ty łykałeś trollu invenszyn w lipcu i sprzedałeś po 0,565-0,57 w grudniu bo się tym chwaliłeś i kupowałeś wtedy SBE po 60 gr dawco kapitału i sponsorze budowy hahaha
ty leszczu Ta jesteś idealnym typkiem do beki :D
Mniejsza z polimkiem... Starą skarpetą ryj zakneblowany. Jutro są ważniejsze sprawy. Ferrari Jastrzębskiej było glancowane cały weekend. Mam nadzieję że ruszy w kierunku 41 a tutejsi wisielcy skumają w którym miejscu oblicze jej koleżanki giełdy jest ładniejsze i komu przekazać tutejszą padlinę.