• Raport fenomenalny !!! Autor: ~Ania [93.158.233.*]
    Wyniki lepsze o 72% rdr.
    Mamy 350k zysku ze sprzedaży vs 90k straty rok temu ❗
    Czemu ja nic nie dobierałam ehh
    Mam solidny pakiet 12gr średnia i spokojnie sobie czekam ewentualnie jak mocno nie odjedzie w środę to dobiorę
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Analiza [37.249.164.*]
    No no raport rewelka, kto wytrzymał ciśnienie ten jest wygrany
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Leon [185.69.116.*]
    Zarząd niejednokrotnie podkreślał, że obecna wycena akcji nie odzwierciedla sytuacji spółki. Zarząd mówił, że godna wycena akcji to przedział 40-50 gr. Trzeba przyznać, że spółka idzie w dobrym kierunki i dobrze jest prowadzona, ale idą małymi kroczkami...nabywając coraz to większego doświadczenia...
    pozdrawiam

• Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Co [77.111.246.*]
    To czemu ten zarząd nie dobierał po 7gr, do tego jeden sypał?
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: kumi1981 [89.25.208.*]
    Może dlatego, że mają tyle ile chcą?
    A ty dobierasz tylko dlatego, że ja bym tak chciał?
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Analityk [81.15.151.*]
    A ja oddałem z 20% zyskiem, teraz bierzemy Duality Games raport mówi więcej niż chce więc będzie spokojnie 50% up tam
    Dzięki i pozdrawiam
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Teee [51.77.148.*]
    A pisać przy 20gr akcjonariuszom mozna że trzykrotnie kurs zanizony po co?
    A potem zarząd sypal i zwalilo sie, a teraz tez zarząd i 2 odeszło to jaki przykład i zachętę dają.
    A to czemu inni prezesi dobierają jak uważają tanio co ciągnie kurs, jeszcze ich bronisz.
    A czemu pomijasz że to zarząd sypał i zniechęcił ludzi?
    Popatrz taki telgam szorował po 18-20gr,zarząd pakował do wora kurs wystrzelil, raporty konkretne.
    To zarząd zniechęcił ludzi tutaj sypaniem i tymi podbitkami.
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Co [77.111.246.*]
    Teee napisał(a):
    > A pisać przy 20gr akcjonariuszom mozna że trzykrotnie kurs zanizony po co?
    > > A potem zarząd sypal i zwalilo sie, a teraz tez zarząd i 2 odeszło to jaki przykład i zachętę dają.
    > > A to czemu inni prezesi dobierają jak uważają tanio co ciągnie kurs, jeszcze ich bronisz.
    > > A czemu pomijasz że to zarząd sypał i zniechęcił ludzi?
    > > Popatrz taki telgam szorował po 18-20gr,zarząd pakował do wora kurs wystrzelil, raporty konkretne.
    > > To zarząd zniechęcił ludzi tutaj sypaniem i tymi podbitkami.
    Tak przy ok 18gr rosinski wywalał z zarządu, ostatnio jak tylko podeszlo z 7 na 9 znowu wywalał,do tego pompa pod szanowane wyniki z 8gr na 15gr i zjazd na 7gr.
    Teraz znowu podbitka i ktoś sypie.
    A jak dopytywali czemu sypią to prezes nawet komentarza nie dał a sypacz walił jak z pracy taki zarząd
  • Re: Raport fenomenalny !!! Autor: ~Leon [185.69.116.*]
    no chyba trochę popłyneliście..
    jak dobrze pamiętam to zbycie akcji przez L.Rosinskiego to była w kilku transzach, marzec, kwiecień i czerwiec...a czy policzyliście ile tych akcji zbył? było tego za ok 120 000 pln - czy to jest duża kwota? jak na prezesa zarządu? takie zakupy to robi tutaj indywidualny inwestor a wy nazywacie to sypaniem!!! Potrzebował na wydatki i tyle...to jest dla niego najszybszy dostęp do gotówki...ja bym nie robił z tego afery....Zgadzam się, że nie jest to dobry przykład...jednakże te transakcje są nieznaczące dla wartości spółki....
    trzeba by to sprawdzić, ale dodatkowo wydaje mi się, że część transakcji było przez podmiot powiązany VARSAV Game Studios S.A.

Podsumowując, oczywiście lepiej jak zarząd skupuje akcje - może to jeszcze uczyni, kto wie...ale nie demonizowałbym transakcji zbycia, każdy ma inne potrzeby "żyjąc w innym statusie społecznym"

a kierunek który obrało NGG jest OK, nie są to duże produkcje i nie porównujmy ich do AAA, ale jak trafią jakąś małą geirkę, która wpisze się w trend młodzieży to może z niej być niezły zysk - przy małym nakładzie finansowym.

pozdrawiam

• Re: Raport fenomenalny !!! Autor: kumi1981 [89.25.208.*]
    Teee

- A pisać przy 20gr akcjonariuszom mozna że trzykrotnie kurs zanizony po co? A potem zarząd sypal i zwalilo sie, a teraz tez zarząd i 2 odeszło to jaki przykład i zachętę dają.

Sorry, o jakiej zachęcie mówisz? Jesteś uczestnikiem rynku kapitałowego czy bawisz się w piaskownicy z innymi dziećmi? Tu nikt cię za rączkę nie ma zamiaru prowadzić i dawać ci gotowych rozwiązań. Masz własny mózg i zdolności wnioskowania? To ich używaj. Nie ma łatwych pieniędzy, wszystko jest okupione potem i wysiłkiem.
    To o czym ja piszę, to o wolności, którą daje innym, a ty o życzeniach względem siebie.

- A to czemu inni prezesi dobierają jak uważają tanio co ciągnie kurs, jeszcze ich bronisz.

Nie wiem dlaczego jedni dobierają, a inni nie. Musisz ich pytać. Każdy ma swoją strategię i swoje interesy do zrealizowania. Nie wiem także dlaczego P. Rosiński sprzedawał akcje, to jest jego sprawa i nic mi do tego. Nikogo nie bronię, patrz na powyższy punkt, może zrozumiesz, o czym piszę.

- A czemu pomijasz że to zarząd sypał i zniechęcił ludzi?

Nie prowadzę statystyk na ten temat, ilu zostało zniechęconych, a ilu zachęconych tanim kursem. Ktoś jednak akcje stale kupuje, na tym polega obrót akcjami na giełdzie. Osobiście wolałbym, żeby kurs był znacznie wyżej, ale jest inaczej, a sytuacja pokazuje mi, że jest na co czekać, więc czekam i przy takim obrocie spraw, wcześniej czy później się doczekam.

- Popatrz taki telgam szorował po 18-20gr,zarząd pakował do wora kurs wystrzelil, raporty konkretne.

Nie znam tej spółki ani sytuacji i nawet nie chce mi się tego analizować. Mam ważniejsze rzeczy do roboty.

- To zarząd zniechęcił ludzi tutaj sypaniem i tymi podbitkami.

Ale zarząd, to masz na myśli kogo dokładnie? Bo nie wiem czy mi jakieś ESPI nie umknęło...?

[x]
MUNAR 6,67% 0,40 2026-05-19 16:09:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.