Teee
- A pisać przy 20gr akcjonariuszom mozna że trzykrotnie kurs zanizony po co? A potem zarząd sypal i zwalilo sie, a teraz tez zarząd i 2 odeszło to jaki przykład i zachętę dają.
Sorry, o jakiej zachęcie mówisz? Jesteś uczestnikiem rynku kapitałowego czy bawisz się w piaskownicy z innymi dziećmi? Tu nikt cię za rączkę nie ma zamiaru prowadzić i dawać ci gotowych rozwiązań. Masz własny mózg i zdolności wnioskowania? To ich używaj. Nie ma łatwych pieniędzy, wszystko jest okupione potem i wysiłkiem.
To o czym ja piszę, to o wolności, którą daje innym, a ty o życzeniach względem siebie.
- A to czemu inni prezesi dobierają jak uważają tanio co ciągnie kurs, jeszcze ich bronisz.
Nie wiem dlaczego jedni dobierają, a inni nie. Musisz ich pytać. Każdy ma swoją strategię i swoje interesy do zrealizowania. Nie wiem także dlaczego P. Rosiński sprzedawał akcje, to jest jego sprawa i nic mi do tego. Nikogo nie bronię, patrz na powyższy punkt, może zrozumiesz, o czym piszę.
- A czemu pomijasz że to zarząd sypał i zniechęcił ludzi?
Nie prowadzę statystyk na ten temat, ilu zostało zniechęconych, a ilu zachęconych tanim kursem. Ktoś jednak akcje stale kupuje, na tym polega obrót akcjami na giełdzie. Osobiście wolałbym, żeby kurs był znacznie wyżej, ale jest inaczej, a sytuacja pokazuje mi, że jest na co czekać, więc czekam i przy takim obrocie spraw, wcześniej czy później się doczekam.
- Popatrz taki telgam szorował po 18-20gr,zarząd pakował do wora kurs wystrzelil, raporty konkretne.
Nie znam tej spółki ani sytuacji i nawet nie chce mi się tego analizować. Mam ważniejsze rzeczy do roboty.
- To zarząd zniechęcił ludzi tutaj sypaniem i tymi podbitkami.
Ale zarząd, to masz na myśli kogo dokładnie? Bo nie wiem czy mi jakieś ESPI nie umknęło...?