Piękny raport spółki o pięknej kapitalizacji dla forumowych znafcow, forumowych infestorow, forumowych marzycieli I forumowych melonerów :):):) Piekna Kraina Czarów czyli zwyczajnie Bananowa:):):)
Skoro już nie sprzedają po woli zaniżając po 200_-300 akcji, to jakiś ruch będzie, tylko najbliższy czas pokaże czy trend się zmieni ja spadkowy czy wzrostowy
Alicjo z tego co widzę to jest tyyyylu chętnych do kupna po 31, że nie będę się pchał do kolejki :):):) Źyczę Wam tych Waszych 40 czy 240 z całego serducha bo marzyć jest piknie a jeszcze pikniej jak marzenia się spelniaja :):):) Jak się pojawią jakieś konkrety to może cos kupię tak samo jak " Genoma" po konkretach ,jak cena spasi, a tak to tylko obserwacja :)
Alicjo.... naprawde pora na przesiadkę...... Pamietasz , że genomtec i sds byly po tej samej cenie jak to kupowalismy 14-15. Pamietasz, że Ci mowiłem ,że Ty zarobisz a tatko bedzie dumny , że ma tak genialną córkę.... Teraz Tatko zacznie zarabiac..... i za trzy miesiace znow te spolki zrownają sie z ceną... 24-25???? Tak myslę.... Nie udany atak na nowy szczyt SDS, musi sie zakonczyć sporą korektą, a wywalanie tak ja dzisiaj dobrze nie wrozy, 30 na pewno peknie w tym tygodniu.... niestety,,,,
Eeee tam, każdy kto obserwuje kurs SDS widzi, że dobrze jest wywalić po 36-38zl. Ja połowę tym razem wywaliłam bo nie było podstaw do tak dużego wzrostu. Ustawiam się 29-31zl w pierwszej fazie zakupów, potem zobaczę. Genomtec jak pisałam sprzedaje po 16zl. Także nie ma podstaw do wzrostów bo nie ma info ale podciągnąć muszą bo źle to wygląda na tle SDS lub Bioceltix. Niech Tatko sobie zarabia ale on to raczej trzymacz bo ma Genomtec z 6tys akcji zapewne
Fakt, kóleczka na sds wychodzą.... Ale coś mam przeczucie, że tym razem te 30 nie wytrzyma...... Tu jest naprawde jeszcze bardzo duzo do zrobienia.... A ludzie z AMERYKI potrafią robić dobry PR.... Ja w zeszłym tygodniu pozbyłem sie 90% akcji... Wiec taki jest moj punkt widzenia. Ogolnie cały czas na branzy słaby sentyment.... Tylko Genomtec podskoczył, Ty uwazasz , ze spekulacyjnie..... Zobaczymy
Zobaczymy, podbitka była sztuczna pod konferencję i na wyjście w pewnym stopniu z akcji 17 wrześniowych. Z resztą jak pisałam to nie pierwsza podbitka i ten kto obserwuje to odpowiednio reaguje.Dla mnie 29zl to tanio jak za SDS. Oczywiście gotówki teraz mam sporo i będę kupować kaskadowo. Wezmę to zrównanie pod uwagę, chociaż 24-26zl za SDS brzmi za tanio :)))) Genomtec moje zdanie znasz ale oczywiście mogę się mylić dlatego sprzedam połowę a drugą będę mieć prawie "za darmo" SDS zarobiłam 100proc i też tę połowę, którą zostawiłam mam za darmo. Kółka to na Bioceltix robiłam ale odkupiłam wyżej i trzymam narazie, chociaż powinnam połowę sprzedać bo też mam już 100proc
masz kciuka w gore ode mnie... Radzisz sobie ,....Za miesiąc tu znow wpadnę.... Po długim marazmie na SCOPE, tam powoli przerzucam kapiatał...... No i nie wiem czy GENXONE troche podkupic, jest znow tanio.... Pozdrawiam i zyczę Sukcesów!
No widzisz doświadczony kusiło mnie by pchnąć Bioceltix na 100 proc ale tego nie zrobiłam wbrew swoim zasadom i tu nagle po tak pięknej podbitce bez podstawy, zjazd. Kobieca intuicja działa lecz chciwość zwyciężyła. Powodzenia na Scope i Gen
Oj chyba będzie ciężko by Genomtec spotkał się z SDS jednak. Czuję teraz podbitke na SDS i za chwil kilka na Bioceltix. Mam nadzieję o drogi doświadczony że nie wpakowałes się w Genomtec