Taka refleksja po zapoznaniu się z raportem, gdyby budka z rybami nad morzem miała takie przychody to by się zamknęła. Myślę, że to jest tragedia, niestety. A liczyłem na przełom...
Posiadasz akcje czy kupisz jak spadną lub dokupisz bo wiesz o co biega. Mamy połowę 3 kwartału i jakie informacje zostały opublikowane to każdy powinien wiedzieć , a jakie się ukażą do publikacji za 3 kw. ?
Sprzedałem nie na stracie ale na małym zysku i z bardzo dużą ciekawością i nawet sympatią przyglądam się kolejnym etapom rozwoju czy też zwoju. Generalnie uważam, że ta spółka jest jedna z tych co pokazują jak naciąga się naiwnych ludzi, jak ja...
nie masz pojęcia o rozwoju i trudnościach przebijanie sie z takim produktem, ale pierwszy i najtrudniejszy etap juz "prawie" za nimi, teraz rozwój czyli zdobywanie % rynku
A ile % rynku polskiego mają, czy jakiegokolwiek? Może i nie mam pojęcia, ale niestety prawdopodobnie również nie posiadasz wiedzy odpowiedniej by tak segregować wypowiadających. Bo niby skąd masz mieć wiedzę, znasz rynek innowacji telemedycznych z polskiego parkietu. Jeżeli tak to robi to duże wrażenie, ponieważ nie ma udanych walorów na polskiej giełdzie w tej dziedzinie. A wszystkie firmy jakie się pojawiały żyły z przepalania kasy z grantów, od inwestorów, itd. To ile mają % rynku?