• No i jest reakcja knf Autor: ~Hbp [79.163.136.*]
    w związku z Pana pismem z dnia 19 marca 2023 r., przesłanym drogą elektroniczną
    i przekazanym przez Komisję Nadzoru Finansowego do Ministerstwa Sprawiedliwości
    w dniu 24 marca 2023 r., uprzejmie proszę o wskazanie informacji istotnych do
    ewentualnego podjęcia czynności nadzorczych wobec doradcy restrukturyzacyjnego, tj.:
    imienia i nazwiska syndyka prowadzącego postępowanie likwidacyjne podmiotu
    Hydrobudowa S.A., numeru KRS spółki, sądu prowadzącego postępowania upadłościowe
    i sygnatury, pod którą toczy się postępowanie oraz sprecyzowanie, na czym polegają
    uchybienia w wykonywaniu czynności przez doradcę restrukturyzacyjnego – w terminie
    7 dni pod rygorem pozostawienia pisma bez rozpoznania

• Re: No i jest reakcja knf Autor: ~Hbp [79.163.136.*]
    Mam kilka tematów które poruszę, jak ktoś ma coś ciekawego niech pisze.
  • Re: No i jest reakcja knf Autor: ~K2 [46.187.235.*]
    Działaj działaj, smutne tylko, ze jak niemowlakom trzeba wszystko podac pod nos a i tak nie ma sie co łudzic problemu nie znajdą.
    10lat likwidacji, polska tragedia, żenada.
    Trzymaj sie, pozdrawiam.
  • Re: No i jest reakcja knf Autor: ~Hbp [79.163.136.*]
    No cóż wina też jest trochę po naszej stronie, strach przed kliką sędziowską czy może lenistwo a tu chodzi o nasze pieniądze. Hydrobudowa była bardzo zadłużona ale miała poukrywany potężny majątek, ktoś próbuje rozgrywać i celowo przedłużać proces likwidacji aby pozostały majątek trafił w odpowiednie ręce. Zwróciłem się na tym forum aby pisać do KNF im więcej takich wniosków tym pewniejsza reakcja przez sądy.
  • Re: No i jest reakcja knf Autor: ~sceptyk [82.214.137.*]
    Przypomniała mi się scena z filmu "Sami swoi", każdy z was pewnie pamięta cytat "sąd sądem, a sprawiedliwość musi być po naszej stronie", tak sobie pomyślałem że wystarczyłyby 3 granaty, a już czwarty syndyk zrozumiałby gdzie jest problem... nie tylko by go rozwiązał ale znalazłby też środki na wypłatę odsetek za zwłokę (ustawowych bo ustawowych, ale jednak). Kurcze, ale się rozmarzyłem. Nikogo nie namawiam, ale jakby znalazł się tutaj jakiś socjopata (właśnie, może Matoł) ... to nie było tematu.

PS. Adres syndyka jest ogólnie dostępny w internecie.
    PS2. Ciekawe jaki procent czytający też się rozmarzyła (może sonda, jak jesteś za, lub jest Ci obojętne to łapka w górę, jak uważasz że syndyk to też istota ludzka, która też ma swoje prawa to łapka w dół)
[x]
HBPOLSKA 0,00% 0,01 2013-03-28 15:02:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.