• Piękny raport Autor: ~Putin [37.47.241.*]
    No to w poniedziałek mamy 6gr
  • Re: Piękny raport Autor: ~Thomas [5.173.28.*]
    Spokojnie .
    Firma sie rozwija na to potrzeba czasu ..
    Napisali ze w przyszlych kwartałach bedzie o wiele lepiej jak zrealizuja projekty.
    Brac poki cena groszowa.
    Inwestuje sie dlugiterminiwo.
  • Re: Piękny raport Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Spokojnie? Serio? Firma się rozwija? Serio? Potrzeba czasu? Serio? Teraz na poważnie. Inwestuje się długoterminowo. Racja. 2,5 roku to chyba inwestycja długoterminowa? Co się zmieniło w spółce w tym czasie? Przejrzyj raporty z tego okresu. Kopiuj, wklej. "Realizują projekty, przyszłe kwartały będą lepsze" i takie tam dyrdymały. Co się zmieniło przez ten czas? Jedno się zmieniło i to znacząco. Ilość akcji! Na wiosnę powiedziałem sobie, że jak Poly wreszcie nie ruszy to latem stąd wychodzę. Przyszedł ten czas i nie interesuje mnie już zainteresowanie całego świata ich granulatem, o czym pisali na FB. Wszystkim, którzy tutaj równie długo siedzą życzę żeby w końcu tu coś ruszyło, a ja zaczynam pomału pakować walizki. Powodzenia.
  • Re: Piękny raport Autor: ~Lauri [83.27.219.*]
    Miałem gdzieś z tyłu głowy, że te niedawne 11 groszy to była okazja do wyjścia. Sam miałem plan opuścić okręt, ale jakoś tak połączenie dopięte, jakieś dodatkowe ESPI i znów naiwnie myślałem, że "Może to tym razem" A jest jak jest. Nie kumam tego dodruku akcji. Jak ktoś chce akcje to niech normalnie skupuje z rynku, a nie jakieś dziwne emisje. Ktoś pamięta ile ogółem było akcji gdy był rajd na 99 groszy?
  • Re: Piękny raport Autor: ~Putin [37.47.241.*]
    Z tego co pamiętam to jakieś 60-70mln było jak rosło na 99gr. Przy obecnych 226mln każdą podbitkę zasypią z łatwością. Pamiętam te czasy jak jeszcze przed rajdem na 1zł było na fixach i kilkoma tysiącami można było kurs wysłać na górne widły.
  • Re: Piękny raport Autor: ~czujny [89.70.200.*]
    Masz rację. Od tamtego czasu dodrukowali ok. 200% więcej akcji. Grubo, co? Przy takich obrotach i zainteresowaniu spółką trudno z tego wyjść, żeby nie sponiewierać kursu. Tak to już jest na takich śmieciowych papierach. Wejść łatwo, wyjść o wiele trudniej.
  • Re: Piękny raport Autor: ~Lauren [89.65.13.*]
    Akurat teraz to już ten moment...
  • Re: Piękny raport Autor: ~Andy72 [85.202.35.*]
    W raporcie najpiękniejsza jest okładka
[x]
CTEGROUP 13,33% 0,02 2026-05-13 12:24:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.