• Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Kolega [5.173.20.*]
    Garstecki będzie rozmawiał o współpracy nauki z biznesem. Ważniejsze, ze ma się wypowiadać nt partneringow. Plus prezentacja inwestorska spółki

22-23.08 www.pha-se.pl
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Otco [130.185.237.*]
    Ciekawe czy pokarzą te same Materiały z Rakietami --- a potem powiedzą że Ruta wiceprezes ---sprzedaje papiery po cenie --- przy której SCP wycenia nawet niżej niż dostali samej Kasy z UpFront od Amerykanów.

To powinno wielu zachęcić do SCP I wyjaśnić współpracę Nauki z BYZNESSEM.
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Kufel [95.41.195.*]
    Oto.
    Spokojnie.
    Wbij na luz.
    Dokupuj akcyjek.
    Szkoda zdrowia na Rurę i Total.
    Korzystaj z promocji i zwiększaj swoje zasoby.
    Pozdrawiam
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Trollu [83.23.218.*]
    Troll otco przyjął nową strategie opływania i marudzenia na Scope. Chce sprzedać cig na górce i dokupić Scope jak najtaniej. Najgorsi są właśnie tak fałszywy ludzie jak ten bajkopisarz co ma niby 10k akcji ale nie chce się uwiarygodnić wystawiając s arkuszu na s bo nie :) cały otco.
    Chyba coś Ci się pomyliło -- Ja kupowałem rok temu SCP tuż po ogłoszeniu Dealu --- od tego czasu nie sprzedałem akcji a troszkę dokupiłem.

Piszę to dlatego że to NIE JA mam wpływ na zachowanie kursu. WPLYW MAJA CI CO W CIAGU ROKU WYSYPALI 840 K AKCJI + wpływ na kurs ma dodatkowo wysypanie przez Dużych akcjonariuszy 175 k Akcji -- po 155 PLN -- Wiec moje chciejstwo nie ma znaczenia Dla "RYNKU"(czyli uczestników jego w TYM DUŻYCH AKCJONARIUSZY)

P.S Co do CIG --- jestem pod coraz większym wrażeniem LotF tego Jak Wyglada--- CiG ma w końcu SWOJE M9CE PRODUKCUJNE -- które potrafią robić Spektakularne Duże Gry --- dlatego CIGa nie traktuje spekulacyjnie ( a trochę tak było)---- To Raczej bedzie kolejna moja pozycja portfelowa na Longa -- czekam jeszcze na materiału Survive (kolejnej Gry) jak one będą imponujące ( pierwsze zajawki miały być w tym roku )-- to zostawiam CiG na dłużej.

A kasa na ewentualne dokupowanie SCP ? Cóż jak wspomniałem wielu zapomina o tym Że AKCJE TO TEŻ AKTYWA JAK NP NIERUCHOMOSCI -- to nie tylko zabawa w Trejdowanie. Dzięki Akcjom można Uruchamiać kredyty Żeby je np. Reinwestować --- NA TYM POLEGA CALY BIZNES ANGLOSASKI -- Systemów jaką jest pożyczana REINWESTOWANA A ZYSKI TRAFIAJA DO PRYQATEJ KIESZENI.

DŁUGI SA USPOŁECZNIANE -- ZYSKI PRYWATYZOWANE.-- tak działa świat finansów Stworzony przez Amerykanów szczególnie po BRENTONWOODS.

Tak zamierzam dokupować SCP ale nie poluje na żaden dołek --- dla mnie SCP po 150 pln ( z wyceną 450 mln pln ) jest tak samo atrakcyjny jak SCP po 300 pln ( niecałe 900 mln kapitalizacji) --- bo uważam że ta spółka już powinna mieć wycenę ok 2-3 mld pln a to tylko dlatego że nie wiadomo kiedy pójdzie Deal z BacterOmic bo jeśli pójdzie na gruby szmal np 1.6 Mld PLN + to wycena scp powinna wynosić ok 10 mld pln .

Wiec czy 150 czy 300 to jest pryszcz przy np 1000 pln a co dopiero mówić przy np 3500 pln za akcje.

PS . Ci co nie wierzą w takue kapitalizacje niech sobie zobaczą CCC jego wyceny i Wyniki w poszczególnych Latach.---
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~pyra [77.65.96.*]
    Otco co masz jeszcze w portfelu?
    Praktycznie 2 pozycję obecnie --- nie sądziłem że na scp tak w konia polecą ---mam jeszcze ciutke IBSM ale to czysto spekulacyjnie moze coś z tego będzie może nie.
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Car [31.0.92.*]
    Dziś o 14 się zacznie jak prezes rakietę o bacteromic odpali. Hehe
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~drakula [193.192.179.*]
    Dnia 2023-08-22 o godz. 12:34 ~Car napisał(a):
    > Dziś o 14 się zacznie jak prezes rakietę o bacteromic odpali. H

raczej okazja do pozbycia się gorącego kartofla już zaczynają sypać.
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Król_Maroko [105.155.189.*]
    > raczej okazja do pozbycia się gorącego kartofla już zaczynają sypać.

Tobie by należało współczuć, gdybyś nie był taką mendą.
    Nie gegaj tylko kupuj jak ja po 163 sobie dokupiłem jak rozdają akcje darmo...
    Dnia 2023-08-22 o godz. 13:41 ~Car napisał(a):
    > Nie gegaj tylko kupuj jak ja po 163 sobie dokupiłem jak rozdają akcje darmo...

po 168 jest 300 szt. proszę bardzo łykajcie.

Jak było miał kasę wolną to bym chętnie dokupił jeszcze więcej choć już teraz mam prawie 600 sztuk..
    Dnia 2023-08-22 o godz. 14:08 ~Car napisał(a):
    > Jak było miał kasę wolną to bym chętnie dokupił jeszcze więcej choć już teraz mam prawie 600 sztuk..

lepiej cigames
  • Re: Dużo Scope na konferencji PHASE Autor: ~Kot [193.192.179.*]
    Dlaczego nie było na konferencji że akcje objęty wysokiej klasy fundusze, była by okaja do odbicia zdechłego kota.
[x]
SCPFL 0,24% 168,40 2025-09-26 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.