• Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Asd [89.64.45.*]
    Dzisiejsza sesja wygenerowała świecę nazywaną "ważką doji" zobaczymy co jutro się wydarzy na spółce. Trochę info na jednej ze stron opisującą tą świecę:
    https://www.biznesradar.pl/formacja-swiecowa/wzrostowa-wazka-doji
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Sfinks [5.173.208.*]
    Ojojoj...
    Misiowi zostanie już tylko koza.
    Sprzedał na dołku ale to nic odkupi po 2zl
    A potem będzie usredniał
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~misiu [31.0.80.*]
    to ze Asd o AT nie ma pojecia udowodnił juz na trojkacie (w ktorym chyba cały czas siedzi) :))

Jutro kolejny dzien spadków.

Zobaczymy czy misiu ma racje…
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Shredder [95.215.77.*]
    Ja mam wrażenie, że tu siedzi jedna osoba i tylko pisze pod różnymi nickami. Raz jako asd, a za chwilę jako misiu. A jak nie chce mu się nawet przelogować, to pisze jako Sfinks, tylko raz na wzrosty, a raz na spadki...
    Jeden wart drugiego, MUSZĄ innych uszczęśliwiać pisaniem.
    Tyle są warte te misiowe wróżby, co ważki i trójkąty asd.
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Asd [89.64.45.*]
    zadaj sobie pytanie co wniósł Twój komentarz na forum Sfinksa. Ja podpisuję się zawsze tak samo , więc można mnie rozliczyć z AT a naganiacze na spadki piszą pierdoły a potem nowy nick i dalej pod scanariusz, który się już zrealizował. Jest korekta fali wzrostowej z 40 groszy na 1,6 PLN !!! Kwestia kiedy się skończy dla mnei to bez różnicy bo jestem na długo i nie zmiarzam szybko pozbywać się akcji co nie oznaczna , że nie staram się przewidzieć jak wykres zachowa się w krótkim terminie. NAwet coś tam wpada do worka ale to już mniejsze ilości.
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Shredder [95.215.77.*]
    To wytłumacz mi, proszę, jak Ty przy mizernych obrotach i dziennej amplitudzie w wysokości 2 groszy wypatrzyłeś ważkę doji? To raczej muszka owocówka doji.
    Fajnie, że się tu produkujesz, nawet lubię poczytać, ale na tej spółce możesz sobie narysować co chcesz. Nic od tego nie zależy.
    Pozdrawiam i myślę, że będzie tu dobrze. Nawet bardzo dobrze.
    skupowałem przy 40 groszy bo właśnie AT wyglądało dobrze , wykres zbliżał się do historycznego oporu a cena była zdołowana. Na tym poziomie nie chciałem robić obrotu co nie oznacza , że siedzę i się nudzę
    obecnie może to być trójkąt a może korekta płaska wsio ryba, ważny dla mnie jest interwał tygodniowy i miesięczny w dłuższym terminie a tam cena za akcję będzie zupełnie inna na plus , żeby misiu się nie podpiął i przekręcił, że wg ASD "zupełnie inna" to 40 groszy
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: momotaro [46.186.63.*]
    AsD ustaw się po lewej stronie lepiej spółdzielnia nie ma jak sypnąć:)
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~miernyalewierny [37.225.21.*]
    Ja jestem na 0.802 25k zapraszam do sypania
  • Re: Trochę AT - ciekawostka Autor: ~Misiu [31.0.67.*]
    jak tam ta ważka doji? :-) Asd jak zwykle nieomylny naganiacz
[x]
SFINKS -1,24% 0,40 2025-10-30 16:41:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.