• W 80 dni dookoła raportu... Autor: ~Osa [5.173.249.*]
    Phileas Fogg w XIXw. w 80 dni okrążył świat podróżując pociągami, statkami i saniami...Zdążą???:)
  • Re: W 80 dni dookoła raportu... Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Raport zbiegnie się z informacjami o realizacji u żabojadów a potem 2FIXY i wisimy do us ranej
  • Re: W 80 dni dookoła raportu... Autor: ~s1tock88 [31.0.123.*]
    Fogg miał klasę i dlatego zrobił to co zrobił.Tu mentalność jest inna raczej taka -"trzy karty" z obstawą , Haus - tez tak myslisz ?
    Jedyny strach maja taki , co bedzie jak "obstawa" zniknie w paxdzierniku
  • Re: W 80 dni dookoła raportu... Autor: ~DrHaus [176.122.240.*]
    Jakby miał obstawę to by go jakiś tam KNF nie czołgał, myślę że w KNF siedzą jeszcze potuskowe plemie i wszystkich jakos związanych z ........ tarmoszą
    Osobiście uważam że robia progres no bo patrz: nie sprzedali ani jednej rękawiczki ja zarobiłem krocie na kursie akcji
    a teraz juz sprzedali kilka butelek oliwy i nawet zysk pokazali a Ty ciagle "drwisz" ha ha ha ha
  • Re: W 80 dni dookoła raportu... Autor: ~s1tock88 [31.0.123.*]
    ja piszę ze Fogg to klasa , a RK ? Piszesz o zarobku - super , ale co to ma wspólnego z GIEŁDĄ ? Dlatego napisałem : " to gra w TRZY KARTY " masz kase bo sprzedałes komus np.po 8 zł .Znalazłes naiwnego - on ma problem bo stracił , jesli sprzedał.
    Ilu kupiło pod ESPI o węglu ?
    Z czego sie cieszyc ? Ze sie kogos "wydymało" z kasy ?To jest mentalnosc MBF a OSA zaczał wątek o Arystokracie.Co tu porównywac ? Czekiste ....z kim ?
[x]
MBFGROUP 4,35% 5,76 2026-05-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.