wydaje mi się że już są pewni że nikt z nas nie sypnie ... chociaz niektóry tam śmiało mowili o kręceniu kółek.. nie wiem po co. Zamiast sobie żyć spokojnie i czekać
W takim przypadku wychodziłoby na to, że to założyciel byłby tym kretem. Oczywiście nie można wykluczyć także, że po prostu postanowił usunąć grupę albo palec mu się omsknął ;)
Ja od początku zakładałem, że scenariusz z kretem w tej grupie jest bardzo możliwy bo informacje o planach ludzi z nieco większymi pakietami mogą być całkiem przydatne. Nie przypominam sobie, aby przez cały ten czas ktoś miał wymiękać więc może nie było już nadziei na pozyskanie tych pakietów.
Wydaje mi się że kojarzę większość osób po loginie z telegrama więc jeśli macie ochotę na reaktywacje to odezwijcie się za pomocą tego linku https:// /+vn-dQzXN4ikzZjNk
W TVP INFO podali że w sprawie usunięcia grupy BAH będzie komisja śledcza i że wszystko wskazuje że zrobił to Tusk i jego ruscy przyjaciele. Będziecie musieli zeznawać przed Ziobrą i Suskim.
Witam wszystkich uczestników grupy BAH, myślałem że to tylko ja z jakiegoś powodu zostałem wykluczony, ale widzę, że cała grupa została rozwalona! Może jej założyciel, z loginem górnik w Bankierze, a chyba Michał w Telegramie wie coś więcej o przyczynach tego co się stało? pozdrawiam Leszek2
Dnia 2023-08-10 o godz. 10:49 harap1 napisał(a): > Witam wszystkich uczestników grupy BAH, myślałem że to tylko ja z jakiegoś powodu zostałem wykluczony, ale widzę, że cała grupa została rozwalona! Może jej założyciel, z loginem górnik w Bankierze, a chyba Michał w Telegramie wie coś więcej o przyczynach tego co się stało? > pozdrawiam > Leszek2
Re: Grupa Bah Autor: ~ChlopTomaszTomasz [188.146.114.*]
Założycielem grupy według mojej wiedzy nie był Michał tylko Sebastian który wzasadzie w ogóle się na niej nie udzielal. Panowie link działa żaden problem zebrać się od nowa
Grupa reaktywowana, trzeba odpalić link na urządzeniu, na którym macie aplikację (pewnie w niemal w 100% przypadków tylko mobile) i już. Na razie są 3 osoby...
Przecież układ został podpisany w październiku 2021, więc nie ma na co czekać, można zacząć jazdę już. Wystarczy że zaczniecie kupować. Prezes się ucieszy jak dociągniecie do 1,5 PLN.