• A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~Dramat [5.173.66.*]
    Cóż....tu 1 zł to kwestia czasu
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~DD [193.138.136.*]
    Może tak może nie kto wie ? Napewno nie ty :)
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~Ss [31.61.184.*]
    Paniei Panowie o to mamy 1,xx i bum.
    Duality zaszont
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~jjj [109.95.142.*]
    Kurs spada i spada, ale wiecznie nie będzie. Jutro pewnie , jeszcze trochę spadnie i potem ma szansę rosnąć w perspektywie kilku miesięcy do 4 zł. Problem mają ci co kupowali po 5 zł. i wyżej. Ja tam kupuję od 3 sesji i myślę że w takiej perspektywie sporo zarobię. Lubię takie spółki, gdzie pojawia się panika i kurs nagle spada. Za chwilę ci co sprzedają zorientują się że nie zrobili dobrego interesu bo mogli trochę zaczekać i sprzedać dużo wyżej. Każdy robi jak uważa, ale na takich panikach najlepiej się zarabia.
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~Ichniowi [88.156.213.*]
    To że wiecznie nie będzie spadać to prawda ale zadziwia mnie jak ludzie naiwnie myślą że jak przestanie spadać to będzie rosnąć. Jak prześledzisz sobie podobne spółki na new connect które równie mocno rozczarowały inwestorów to zauważysz że kapitał już na takie spółki nie wraca a spółki idą w totalne zapomnienie. Zatem owszem w pewnym momencie kurs się zatrzyma i nie będzie już dalej spadał ale rosnąć też już nie będzie.
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~jjj [109.95.142.*]
    Wcale, że nie prawda. Kilka miesięcy temu kupowałem np. Polyslash jak kurs zaczął się ponownie mocno osuwać z ceny 4,5. Zacząłem powoli kupować od 3 zl. i dalej coraz więcej aż do chyba 2.10. Wtedy przy tej najniższej cenie na forum marazm i wszyscy pisali o piachu , bankructwie itd. Od tamtej pory dzisiaj kurs dobił do 4 zł. i kto wie może pójdzie wyżej. Nic szczególnego w spółce w tym okresie się nie wydarzyło. Ja już te akcje sprzedałem w przedziale 3,6 do 4 zł. i swoje zarobiłem. Przy wskoczeniu w najniższym pułapie co oczywiści jest bardzo trudne można było zarobić bez problemu prawie 100 %. Na takich spółkach tak jak szybko spada tak również może szybko urosnąć i czekanie tylko z boku sprawia, że jak odbije 10 procent na jednej sesji, to ludzie nadal nie kupują tylko się patrzą co dalej bo liczą znowu na spadek a cena już tylko pomału i konsekwentnie idzie do góry. Tutaj będzie podobnie. 4 zł. to dla takiej spółki w takiej jej nawet słabej sytuacji związanej z klapą stworzonej gry to nic niezwykłego. Weźcie też pod uwagę, że do zysków trzeba produktu ale i marketingu a myślę że z powodu braku marketingu i gra miała pod górkę. Biorąc pod uwagę budżet gry też nie było co oczekiwać cudów w jakości.
  • Re: A wydmuszka dalej leci w otchłań... Autor: ~Ichniowi [88.156.213.*]
    Bo na poly jest pod co grać a tu już nie. Taka różnica. Tam jeszcze wciąż przed premierą. Po premierze będzie tak jak tutaj.
[x]
DUALITY -10,31% 2,00 2025-10-09 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.