Od rana jaka niespodzianka... Dzień dobry- i po 15 min znów w ryj z liścia. Pięknie. Trzeba osr#% śmieszną spółkę wyjść stąd nawet ze stratą i się nie zastanawiać ile jeszcze będą nas ru*#ć
Panowie "nieszczury" i "nieleszcze" ciekawe ile macie w to władowane. Jakbym miał to dupie. Teraz wole przestać nadstawiać du.. i wyjść ze stratą kilkunastu tysięcy i być dla was szczurem niż stracić połowę z kilkuset tysięcy. Cwaniaki ... Odleszczenie hehhe. Leszczem się jest też w przypadku kiedy dajesz się dymać i udajesz, że nic się nie dzieje. To nie krypto gdzie wiem, żę i tak jak spada to zarobię za chwilę. Leszcze, tak jest tylko kto bardziej i z jakim kapitałem.
słabo, że nie rozumiesz w jakim celu jest forum nie nie rozróżniasz słowa chwalenie od wyrażenia swojego zdania nt. firmy. Informacja o sprzedaży nie jest straszeniem tylko wyrazem wkur... na pajacowanie spółki i mam prawo plus ochotę to tutaj napisać
Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.
Dnia 2023-08-07 o godz. 10:11 ~Qr napisał(a): > Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.
heheh kumulacja się odbywa?!!!!! hehehe skąd ty się urwałeś i na jakie wskaźniki patrzysz? obrót jest żałosny, a ja nie mam zamiaru straszyć żeby zbierać, bo kupiłem dużo za dużo i bardzo bym sobie życzył żeby dziś było choć 23 i koniec tematu. Niczego nie chce zbijać, a nawet jak kroplą jaką jest taki mój komentarz miałbym jakimś cudem zepchnąć kurs(!) hehe to tym bardziej świadczyłoby to o wielkiej mocy i stabilności tej firmy. Trolu k... zabawny
Dnia 2023-08-07 o godz. 10:11 ~Qr napisał(a): > Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.
jak umiesz nazwać leszcem kogoś, kto się władował w gówno za dość sporo to pochwal się kozaku czy masz w akcjach 5 czy 10 tyś zł, bo chyba o innym poziomie rozmawiamy i skaczesz tutaj ch... ryzykując
Dnia 2023-08-07 o godz. 11:02 ~qr napisał(a): > 38zł mam w sumie więc jak widzisz moja śr.cz to 19zł zatem póki co jestem na plusie. Jezeli myslisz ze Ci sie tutaj wysypie to jestes k. w bledzie.
odpowiedź na pytanie czy jesteś kozakiem i masz władowane podobnie jak ja grube tysiące sztuk akcji nie jest wysypaniem. dzieciaku hehehe. Nie pytam cię o adres zamieszkania przecież. Masz 19 średnią to świetnie, ja mam niewiele wyżej ale nie na temat piszesz. Chcesz to siedź. I się zastanawiaj po swojemu. Nie rozumiem stwierdzenia : powyżej 38 zł i nagle piszesz coś o poziomie19, ale już nieważne. Bez odbioru.