• jak miło w poniedziałek Autor: ~aj [78.133.215.*]
    Od rana jaka niespodzianka... Dzień dobry- i po 15 min znów w ryj z liścia. Pięknie. Trzeba osr#% śmieszną spółkę wyjść stąd nawet ze stratą i się nie zastanawiać ile jeszcze będą nas ru*#ć
  • Re: jak miło w poniedziałek Autor: ~qr [87.116.242.*]
    To sie nazywa kolego ZBIERANKO i odleszczanie. I tak Ci ponizej 18 nie zrzucą bo sobie CI WIELCY nie pozwola na to...
  • Re: jak miło w poniedziałek Autor: ~Jw [91.231.60.*]
    Klasyczne zrzucanie szczurów z okrętu. Wielokrotnie przerabiane na tej spółce. Zawsze podłączam się do fali
  • Re: jak miło w poniedziałek Autor: ~ja [78.133.215.*]
    Panowie "nieszczury" i "nieleszcze" ciekawe ile macie w to władowane. Jakbym miał to dupie. Teraz wole przestać nadstawiać du.. i wyjść ze stratą kilkunastu tysięcy i być dla was szczurem niż stracić połowę z kilkuset tysięcy. Cwaniaki ... Odleszczenie hehhe. Leszczem się jest też w przypadku kiedy dajesz się dymać i udajesz, że nic się nie dzieje. To nie krypto gdzie wiem, żę i tak jak spada to zarobię za chwilę. Leszcze, tak jest tylko kto bardziej i z jakim kapitałem.
    Sprzedawaj. Tylko po co się tym chwalisz tutaj? Chcesz psychologicznie kogos wystraszyc? Słabo...
    słabo, że nie rozumiesz w jakim celu jest forum nie nie rozróżniasz słowa chwalenie od wyrażenia swojego zdania nt. firmy. Informacja o sprzedaży nie jest straszeniem tylko wyrazem wkur... na pajacowanie spółki i mam prawo plus ochotę to tutaj napisać
  • Re: jak miło w poniedziałek Autor: ~Wielki_Gatsby [5.173.145.*]
    Zejdzie ponizej 18. Spokojnie
  • Re: jak miło w poniedziałek Autor: ~Qr [87.116.242.*]
    Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.
    Dnia 2023-08-07 o godz. 10:11 ~Qr napisał(a):
    > Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.

heheh kumulacja się odbywa?!!!!! hehehe skąd ty się urwałeś i na jakie wskaźniki patrzysz? obrót jest żałosny, a ja nie mam zamiaru straszyć żeby zbierać, bo kupiłem dużo za dużo i bardzo bym sobie życzył żeby dziś było choć 23 i koniec tematu. Niczego nie chce zbijać, a nawet jak kroplą jaką jest taki mój komentarz miałbym jakimś cudem zepchnąć kurs(!) hehe to tym bardziej świadczyłoby to o wielkiej mocy i stabilności tej firmy. Trolu k... zabawny
    Dnia 2023-08-07 o godz. 10:11 ~Qr napisał(a):
    > Wysyp troli spadziowych na forum? Zrzut kursu na przestraszenie. Może to straszy nowych inwestorów. Informuje wszystkich ze to stare prostackie zagrywki... pod zbieranie akcji. Wystarczy popatrzec na wskazniki i od razu widac ze kumulacja się aktualnie odbywa.

jak umiesz nazwać leszcem kogoś, kto się władował w gówno za dość sporo to pochwal się kozaku czy masz w akcjach 5 czy 10 tyś zł, bo chyba o innym poziomie rozmawiamy i skaczesz tutaj ch... ryzykując
    38zł mam w sumie więc jak widzisz moja śr.cz to 19zł zatem póki co jestem na plusie. Jezeli myslisz ze Ci sie tutaj wysypie to jestes k. w bledzie.
    Dnia 2023-08-07 o godz. 11:02 ~qr napisał(a):
    > 38zł mam w sumie więc jak widzisz moja śr.cz to 19zł zatem póki co jestem na plusie. Jezeli myslisz ze Ci sie tutaj wysypie to jestes k. w bledzie.

odpowiedź na pytanie czy jesteś kozakiem i masz władowane podobnie jak ja grube tysiące sztuk akcji nie jest wysypaniem. dzieciaku hehehe. Nie pytam cię o adres zamieszkania przecież. Masz 19 średnią to świetnie, ja mam niewiele wyżej ale nie na temat piszesz. Chcesz to siedź. I się zastanawiaj po swojemu. Nie rozumiem stwierdzenia : powyżej 38 zł i nagle piszesz coś o poziomie19, ale już nieważne. Bez odbioru.
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [78.133.215.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
MOLECURE 5,95% 7,84 2025-10-03 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.